News

Florin Cîțu, acuze dure la adresa PSD-ului! „S-au comportat ca niște criminali și au jucat poker cu viață românilor pentru câteva voturi”

15.07.2020 | 12:44
Florin Citu acuze dure la adresa PSDului Sau comportat ca niste criminali si au jucat poker cu viata romanilor pentru cateva voturi
ADVERTISEMENT

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu a lansat mai multe acuze dure la adresa PSD-ului! Liberalul spune că social democrații se joacă în aceste zile cu viețile românilor.

Mai mult de atât, Cîțu a adus aminte de momentul în care cei din PSD au venit in corpore să voteze legea care ar fi putut să-l scape pe Liviu Dragnea de închisoare.

ADVERTISEMENT

Nu la fel s-a întâmplat în cazul legii carantinării, una despre care, spune Cîțu, poate să facă diferența în viitor pentru România.

Ce spune Florin Cîțu despre PSD

„Tupeu de PSD-ist, Pentru a-l salva pe Dragnea, PSD a trecut prin Parlament modificări la legile justiției în câteva zile. Atenție! În câteva zile!

ADVERTISEMENT

Acum, când este vorba de viața românilor PSD tergiversează adoptarea legii care salvează vieți. Acesta este PSD. Socialistii se vor mobiliza DOAR când este vorba să-și salveze corupții. Atât.

Nu este o surpriza ce face PSD acum în Parlament. Din primul moment s-au comportat că niste criminali și au jucat poker cu viață românilor pentru câteva voturi.

ADVERTISEMENT

Tupeu de PSD-istPentru a-l salva pe Dragnea, PSD a trecut prin Parlament modificări la legile justiției în câteva…

Posted by Florin Cîţu on Tuesday, July 14, 2020

S-au opus stării de urgență. S-au opus stării de alertă. Acum se opun acestei legi care salvează vieți.

Atât timp cât avem această majoritate toxică în Parlamentul României, niciun roman nu este în siguranță.

ADVERTISEMENT

Iar socialiștii devin din ce în ce mai disperați. Veți vedea`în perioada următoare din ce în ce mai multe legi impotriva românilor și a stabilității României care vor trece prin Parlament.

Trebuie să-i oprim! PSD-ul lui Ciolacu este PSD-ul lui Dragnea. Nu exista nicio diferență și trebuie să dispară din Parlament”, a scris Florin Cîțu pe o rețea de socializare.

 

 

ADVERTISEMENT