News

Florin Cîţu, anunţ important despre banii românilor! Ce se întâmplă cu salariile

14.05.2021 | 08:43
Florin Citu anunt important despre banii romanilor Ce se intampla cu salariile
ADVERTISEMENT

Florin Cîţu a făcut un anunţ important despre banii românilor! Concret, șeful Executivului nu a ezitat o clipă și a transmis că puterea de cumpărare a oamenilor creşte semnificativ.

Mesajul său a venit după ce INS a confirmat creşterea câştigului salarial mediu nominal net. Cîțu consideră acest lucru drept o veste execelentă.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, șeful de la Palatul Victoria a dat asigurări că Guvernul pregăteşte economia pentru perioada post – pandemie.

Florin Cîţu, anunţ despre banii românilor!

”Veşti excelente pentru toţi românii! Salariul mediu nominal CREŞTE semnificativ. Puterea de cumpărare a românilor CREŞTE semnificativ.

ADVERTISEMENT

Pregătim economia pentru perioada post – pandemie. Creşterea economică în 2021, de care vor beneficia toţi românii, o să fie peste toate estimările de la începutul anului. Vă garantez”, a afirmat premierul, care apoi a citat datele prezentate de INS.

De remarcat și că Florin Cîţu nu a stat o clipă pe gânduri și a transmis că nu exclude ca PNRR să fie prezentat în Parlament, întrucât este un program de care beneficiază toţi românii.

ADVERTISEMENT

”PNRR este asumat de Guvern, va fi înaintat de Guvern, dar, pentru că este un program de care vor beneficia toţi românii, este posibil să fie prezentat în Parlament”, a spus Florin Cîțu la Digi 24.

Acesta a explicat că nu exclude prezentarea acestui proiect, realizat de coaliţia de Guvernare, în Parlament, înainte de depunerea la Comisia Europeană.

ADVERTISEMENT

”Este un program al Guvernului, mă gândesc la acest lucru de a-l prezenta în Parlamentul României. Până la urmă este un program construit de Guvern care are în spate o coaliţie, dar este un program de care beneficiază toţi românii.

Şi trebuie să aibă o prezentare amplă, posibil ca Parlamentul să fie această… Este asumat deja”, a mai declarat premierul.

Acesta anunţă că a cerut miniştrilor să lucreze 24 de ore din 24 pentru PNRR. ”Astăzi le-am cerut miniştrilor să lucreze 24 de ore pe zi, trebuie să îl terminăm şi să îl trimitem, cu cât îl vom trimite mai curând, cu atât vom avea acel avans mai repede.

Ne concentrăm pe PNRR cu toţii acum, de adevărat, dar eu nu aş scoate din context ceea ce se întâmplă cu restul economiei şi faptul că mai avem 46 de  miliarde pe fonduri europene. Nu trebuie să uităm de ele şi trebuie să facem proiecte şi pentru aceste fonduri europene”, a mai zis Florin Cîţu.

Vă readucem aminte că PSD a cerut în repetate rânduri o consultare pe PNRR, un ”consens naţional pe PNRR” şi prezentarea documentului în Parlament.

ADVERTISEMENT