News

Florin Cîțu, anunț important înainte de Congres. Câte filiale ale PNL au votat exclusiv moţiunea „România liberală”

Premierul Florin Cîţu a afirmat că sâmbătă s-au votat moțiunile în cele 48 de filiale judeţene şi de sector ale Partidului Naţional Liberal.
18.09.2021 | 13:50
Florin Cîțu, anunț important înainte de Congres. Câte filiale ale PNL au votat exclusiv moţiunea „România liberală”
Florin Cîțu, anunț important înainte de Congres. Câte filiale ale PNL au votat exclusiv moţiunea „România liberală”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Florin Cîţu a afirmat, sâmbătă, că 40 dintre cele 48 de filiale judeţene şi de sector ale Partidului Naţional Liberal au votat moţiunea cu care el va candida la congresul din 25 septembrie.

Totodată, în şedinţa Consiliului Naţional al PNL, premierul a precizat că moțiunea „România Liberală” a fost singura votată în 34 dintre filiale, conform news.ro.

Florin Cîțu anunță că 34 dintre filiale ale PNL susţin exclusiv moţiunea „România liberală”

„Astăzi, după ce s-au votat moţiunile, sunt 40 de filiale care au votat moţiunea România liberală şi vă mulţumesc, dintre care 34 au votat doar moţiunea  România liberală şi vă mulţumesc mult de tot, sunt 40 din 48. 

ADVERTISEMENT

Nu e surpriză pentru mine că membrii Partidului Naţional Liberal vor o Românie liberală, nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni acest lucru”, a afirmat Florin Cîţu în şedinţa Consiliului Naţional al PNL, organizată sâmbătă, 18 septembrie.

Florin Cîțu a vorbit și despre faptul că România a fost ţară verde până acum câteva săptămâni și că economia a fost deschisă. Premierul este mulțumit de modul cum a decurs guvernarea.

ADVERTISEMENT

„Am văzut mesaje în spaţiul public care ar încerca să ştirbească din reuşita acestei guvernări. Sunt lucruri pe care noi le-am promis şi le-am făcut, dar au apărut şi probleme pe parcurs. În primul rând, ar trebui să ne aducem aminte că am preluat această guvernare în plină pandemie.

Ştiu că lumea a uitat, dar când am preluat guvernarea nu exista nicio doză de vaccin în România, nu exista niciun centru de vaccinare. Am reuşit să fim prima ţară din UE unde vaccinarea se putea face cu buletinul.

ADVERTISEMENT

Şi ăsta este un succes al acestei guvernări liberale şi ar trebui să fim mândri de asta. România a fost ţară verde până acum câteva săptămâni. Am ţinut economia deschisă şi am spus foarte clar că în această guvernare vom ţine economia deschisă, tot ceea ce am spus, am făcut”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul a subliniat că „românii, într-o Românie liberală, nu o să mai fie cumpăraţi. Într-o Românie liberală toţi cetăţenii pornesc cu şase egale în viaţă. Am arătat că doar economia liberală poate să producă resursele necesare pentru a avea un sistem de sănătate şi de educaţie performant”

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu, rugăminte pentru liberali în perioada care a rămas până la Congres

„Pentru că se uită la noi toată România, aş vrea să vă rog pe toţi să ne comportăm civilizat în această perioadă şi să avem şi Consiliul Naţional, şi Congresul în cele mai bune condiţii.

Este o rugăminte pe care o am către toţi colegii: fără a mai ataca PNL, şi aşa sunt destui din afară care ne atacă pe noi. Atunci când atacă, PNL, atacăm fiecare membru al PNL”, le-a mai transmis Florin Cîţu celor peste 550 de delegaţi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri