News

Florin Cîțu, atac la USR PLUS: ”Sunt aliații unui partid care se opune vaccinării”. Premierul, anunț privind spitalele Covid

Florin Cîțu a lansat un nou atac la adresa foștilor colegi din Guvern, cei de la USR PLUS. Tot luni, premierul a vorbit despre criza sanitară și a anunțat o măsură importantă privind spitalele Covid.
27.09.2021 | 13:32
Florin Cîțu, atac la USR PLUS: ”Sunt aliații unui partid care se opune vaccinării”. Premierul, anunț privind spitalele Covid
Florin Cîțu, atac la USR PLUS: ”Sunt aliații unui partid care se opune vaccinării”. Premierul, anunț privind spitalele Covid. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Proaspăt ales în funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL), Florin Cîțu continuă războiul declarațiilor față de foștii parteneri de coaliție de la USR PLUS.

Șeful Executivului spune despre partidul condus de Dan Barna și Dacian Cioloș că preferă să stea lângă AUR și PSD, într-o perioadă în care țara are nevoie de stabilitate la guvernare.

Florin Cîțu, un nou atac la USR PLUS: ”Preferă să stea lângă PSD și AUR”

”USR preferă să stea lângă PSD şi AUR, dacă nu vor să discute cu PNL. Oricând discutăm cu ei dacă au disponibilitate de a discuta cu PNL. Noi mergem mai departe cu programul de guvernare, avem aceleaşi proiecte, nu se schimbă nimic.

ADVERTISEMENT

Plecarea din funcţie a mea, înseamnă schimbarea programului de guvernare. Dacă pică Guvernul va fi un nou program de guvervare.

Cine doreşte o criză politică pe negocieri, când azi semnăm PNRR, să luăm de la capăt negocierile? Am încredere că va câştiga raţiunea la USR şi se va delimita de PSD şi AUR”, a declarat, luni, Florin Cîţu.

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu, despre Cioloș și Barna: ”Sunt aliații unui partid care se opune vaccinării”

Pus să comenteze eșecul campaniei de imunizare anti-Covid din România, Cîțu a îndreptat tunurile către Dan Barna și Dacian Cioloș, co-liderii USR PLUS.

Foștii colegi de coaliție sunt acuzați că ar fi ”aliați” cu AUR, un partid al cărui lider, George Simion, spunea recent că nu se va vaccina niciodată contra Covid-19.

ADVERTISEMENT

”Campania de informare a fost peste tot, la toate televiziunile, am vorbit cu cultele de noi, au fost caravane în rural, mai multe campanii la televizor.

Este o problemă în România: campanii anti-vaccinare de ani de zile e greu să le demontezi în câteva luni. Apoi sunt în parlament.

ADVERTISEMENT

Sunt partide care se opun vaccinării. Nu am văzut ca liderii USR, Dacian Cioloș și Dan Barna, să spună că ceea ce face acel domn (n.r. George Simion) este o campania criminală împotriva românilor”, a adăugat premierul.

Premierul, anunț privind spitalele Covid din țară

Într-un val 4 al infectărilor Covid-19 tot mai intens, România pregătește din nou transformarea mai multor unități medicale în spitale COVID.

ADVERTISEMENT

Planul Ministerului Sănătății a fost dezvăluit de premierul Florin Cîțu. Acesta a mai spus că numărul de paturi ATI a ajuns de la 600 la 1.200, iar ținta e 2.000.

Ministerul a venit cu mai multe soluții. Mai multe spitale se transformă în spitale COVID. Am crescut numărul de paturi de la 600 la 1.200. Ținta este 2.000 de paturi. Majoritatea celor care se îmbolnăvesc sunt persoane nevaccinate, peste 99%”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri