News

Florin Cîțu, despre relația pe care o are cu Nicolae Ciucă. “Nicu își face treaba foarte bine”

Întrebat la un post de televiziune ce relație are cu prim-ministrul țării, Florin Cîțu a declarat că relația este una strânsă, iar Nicu, cum îi spune el, își face treaba foarte bine
12.01.2022 | 08:54
Florin Citu despre relatia pe care o are cu Nicolae Ciuca Nicu isi face treaba foarte bine
ADVERTISEMENT

Președintele PNL, Florin Cîțu, a vorbit despre relația pe care o are cu actualul prim-ministru al României, Nicolae Ciucă. Din punctul lui de vedere, premierul este un om care își face treaba foarte bine.

Florin Cîțu, despre relația pe care o are cu Nicolae Ciucă. “Nicu își face treaba foarte bine”

Cetățenii vor să știe cum se înțeleg politicienii, cei care se află la conducerea țării și iau decizii care ne privesc pe toți.

ADVERTISEMENT

O întrebare care a stat pe buzele multora ceva vreme și-a găsit acum răspunsul. Vorbim de doi oameni politici, cu funcții publice: Florin Cîțu și Nicolae Ciucă.

Președintele Senatului a vorbit despre relația pe care o are cu premierul României.

Din spusele acestuia, Ciucă este un om care își face treaba foarte bine și cu care are o relație strânsă.

ADVERTISEMENT

“Este o relaţie foarte bună, Nicu este un coleg, un liberal şi un premier care îşi face treaba foarte bine”, a precizat fostul prim-ministru, Florin Cîțu, la TVR, despre actualul premier.

Florin Cîțu a fost întrebat dacă îi oferă sfaturi lui Ciucă cu privire la activitatea din Guvern.

ADVERTISEMENT

“Nu este o astfel de relaţie şi nici nu ar fi nevoie, pentru că instituţia guvernamentală are grijă de tine şi te ajută să preiei frâiele”, a precizat liderul PNL.

Acesta a mai subliniat și faptul că nu dorește să îl influențeze în niciun fel pe actualul premier al țării.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să influenţez nici modul de a lua decizii, avem stiluri diferite, dar este premierul Partidului Naţional Liberal, este un om cu care am lucrat în două guverne şi am lucrat bine cu el.

Avem o relaţie strânsă, dar vreau să-şi pună propria amprentă pe această guvernare. Să ia decizii cu care el să fie confortabil pentru că nu este uşor să ai un guvern în care ai două partide cu doctrine diferite”, a explicat Cîţu.

 Nicolae Ciucă, despre relația pe care o are cu Florin Cîțu

Și Nicolae Ciucă a vorbit, la rândul său, despre relația pe care o are cu președintele Senatului.

Prim-ministrul României mărturisea la sfârșitul anului trecut că cei doi au o relație foarte bună.

“Am fost împreună la comemorarea prim-ministrului liberal asasinat în 1933, I. Gh. Duca. Ori de câte ori am ceva de rezolvat, discut cu preşedintele partidului, cu vicepreşedinţii partidului“, a declarat Nicolae Ciucă.

Totuși, în timpul negocierilor cu PSD pentru întocmirea bugetului, Florin Cîțu l-a criticat pe Nicolae Ciucă la scenă deschisă.

ADVERTISEMENT