News
notix pixel id

Răspunsul lui Florin Cîțu când a fost întrebat de factura la curent: ”Eu nu prea stau pe acasă”

Fostul premier al României, Florin Cîțu, a oferit un răspuns cel puțin interesant în momentul în care a fost întrebat despre factura la curent primită pentru luna noiembrie.
13.01.2022 | 21:56
Răspunsul lui Florin Cîțu când a fost întrebat de factura la curent: ”Eu nu prea stau pe acasă”
Florin Cîțu, întrebat despre factura la curent: ”Eu nu prea stau pe acasă”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Florin Cîțu, fostul premier al României, recidivează. După ”nu mănânc pâine”, liderul PNL, întrebat fiind de factura sa la curent, a spus că ”nu prea stau pe acasă”.

Florin Cîțu, întrebat despre factura la curent: ”Eu nu prea stau pe acasă”

În ultimele zile, după intensificarea scandalului legat de facturile la energie și gaze naturale ale românilor, Florin Cîțu s-a evidențiat cu o serie de sfaturi și contre în spațiul public.

Joi, fostul premier a spus că Guvernul trebuie să intervină pentru a rezolva această criză şi este de părere că, dacă în ultimii 30 de ani România ar fi investit în producţia de energie, nu am fi fost în această situaţie.

ADVERTISEMENT

În schimb, despre factura sa la electricitate, liderul liberalilor nu prea are multe de comentat. Cîțu spune că aceasta a crescut, dar a explicat că el nu prea stă pe acasă.

”Nu pot să spun dacă îi fură cineva pe români, căci au crescut prețurile peste tot în lume. Unii încearcă să profite, eu aș merge până la a le lua licența companiilor care au încercat să profite.

ADVERTISEMENT

Avem și companii de stat, trebuie să analizăm dacă există manageri care nu au lucrat în interesul românilor, ci în interesul propriu pentru a avea un bonus mai mare la sfârșitul anului.

Am primit o factură, în noiembrie, era mai mare. Eu nu prea stau pe acasă, nu este importantă factura mea, ci ale românilor.

ADVERTISEMENT

Trebuie să găsim soluții pe termene mediu și lung. Trebuie să găsim soluții ca să fim independenți economic, iar soluția este să investim”, a spus Florin Cîțu, la Antena 3.

Florin Cîțu, declarație controversată și când era premier

În august 2021, Florin Cîțu s-a remarcat cu o altă declarație cel puțin ciudată, dat fiind faptul că atunci era în fruntea Guvernului.

ADVERTISEMENT

Premierul a fost întrebat, la o conferință de presă, dacă știe cât costa o franzelă sau o sticlă de ulei, în contextul în care premierul spunea anterior că salariile în România au crescut, chiar dacă a crescut și inflația. ”Nu mănânc pâine”, a fost răspunsul surpriză al șefului Cabinetului.

Tot anul trecut, Florin Cîțu a mai atras atenția și uimirea când a spus că România nu mai este o țară a celor cu salarii mici și că sunt tot mai multe venituri mari, nete, în euro. ”Mai mult de 1% dintre angajați au peste 3.000 de euro net”, a declarat acesta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri