News

Florin Cîțu, laude și acuzații la conferința PNL Tulcea: ”Aţi salvat România de un spion rus”

Florin Cîțu, mesaj pentru liberalii din Tulcea: ”Ați scos din Parlament un om care făcea foarte mult rău”
31.07.2021 | 15:28
Florin Citu laude si acuzatii la conferinta PNL Tulcea Ati salvat Romania de un spion rus
ADVERTISEMENT

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, în timpul Conferinţei judeţene PNL Tulcea, pe liberali pentru că nu i-au mai permis unui senator tulcean să reintre în Parlament.

”Aţi salvat România, aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte mult rău, un senator din Tulcea, şi l-aţi redat sectorului privat.

ADVERTISEMENT

Acolo face rău poate, dar unei singure companii şi va pierde, dar felicitări! Aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit pentru asta”, a declarat Florin Cîţu, conform Digi24.

Florin Cîțu, către liberalii din Tulcea: ”Ați scos din Parlament un om care făcea foarte mult rău”

Premierul nu a pronunţat numele fostului parlamentar despre care susţine că ar fi spion rus.

”Ştiţi foarte bine… senatorul de Tulcea. Votul tulcenilor a scăpat România de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea în Parlamentul României.

ADVERTISEMENT

(…) Toată lumea ştie cine este. E un senator care nu e senator, dar spera să fie”, a declarat prim-ministrul.

Cîțu şi-a început discursul susţinut pe scena Teatrului Jean Bart felicitându-l pe preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Ilie, pentru activitatea politică desfăşurată până în prezent.

ADVERTISEMENT

Totodată, premierul şi-a exprimat încrederea că primarii liberali care au performat vor fi reconfirmaţi în funcţii la următoarele alegeri locale. Acesta a precizat că data de 25 septembrie, când vor avea loc alegerile în PNL, reprezintă “un nou început”.

”Contează foarte mult să înţelegem că 25 septembrie nu este un final. Este doar un început, un început pentru PNL, care trece într-o nouă etapă, o etapă unde trebuie să devenim cel mai mare partid din România.

ADVERTISEMENT

Doar aşa putem implementa liberalismul. În acelaşi timp, trebuie să ne recâştigăm electoratul tradiţional, cel care crede că proprietatea privată este sfântă şi că un antreprenor este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum. Şi pentru asta va trebui să ne întoarcem şi să recâştigăm din nou municipiile şi oraşele”, a declarat şeful Executivului, Florin Cîţu.

Primăria Generală a Capitalei, Craiova, Braşov, Timişoara și Alba-Iulia se numără printre primăriile pe care doreşte ca PNL să le conducă.

ADVERTISEMENT