News

Florin Cîțu: ”Mergeți să vă vaccinați. După ce stați la o terasă, ‘pe chill’, relaxați, la cafea.” Premierul a publicat harta maratoanelor din țară

08.05.2021 | 20:54
Florin Citu Mergeti sa va vaccinati Dupa ce stati la o terasa pe chill relaxati la cafea Premierul a publicat harta maratoanelor din tara
ADVERTISEMENT

Florin Cîțu a publicat pe Facebook harta Maratoanelor Vaccinării din țară, din perioada următoare. Premierul a îndemnat oamenii să meargă să se vaccineze după ce au stat ”pe chill”, relaxați, la o terasă.

Peste 7.000 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore, a anunțat premierul în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu a publicat harta maratoanelor din țară

Foto: Facebook

„7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! O veste foarte bună!

Aveți aici harta tuturor Maratoanelor Vaccinării din țară, în perioada următoare. La fel, puteți merge și la centrele drive-thru. Salvați fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeți o zi și mergeți să vă vaccinați.

ADVERTISEMENT

Chiar și în acest weekend, după ce stați la o terasă, “pe chill”, relaxați, la cafea. Sau după ce mergeți în parc. Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate! România, hai că se poate!” a transmis premierul.

La centrele din București, de vineri până luni, este organizat maratonul vaccinării. Medicul Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare de la Sala Palatului, a tranmsis că în cursul nopții, în fiecare minut au fost câte 3-4-5 persoane care au venit să se vaccineze, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

Premierul a fost în vizită la maratonul de la București

”Am vizitat astăzi centrul de vaccinare de la Sala Palatului. Și am văzut oameni fericiți pentru că au ales să se vaccineze. Vă încurajez pe toţi, cei care încă nu v-aţi vaccinat, să veniţi să vă imunizați. Am vorbit cu câțiva oameni care s-au vaccinat, experienţa este rapidă, totul se face rapid, uşor, nu staţi mult şi după aceea veţi vedea că începe o altă viaţă.

De asta avem nevoie. Începând de astăzi, în România, vă puteți vaccina fără programare. Totul e foarte simplu. Doar așa putem să vorbim de un pas important: revenirea spre normalitate de la 1 iunie. Veți vedea că măsurile pe care le vom anunța în curând vor arăta clar că România este pe drumul cel bun și mai aproape de normalitate”, a precizat Cîțu, vineri, 7 mai.

ADVERTISEMENT