News

Florin Cîțu, mesaj pentru români. ”Alegerile PNL nu vor afecta guvernarea”

Florin Cîțu susține că alegerile PNL nu vor influența guvernarea României. Premierul a făcut declarații la Mehedinți.
10.07.2021 | 17:34
Florin Citu mesaj pentru romani Alegerile PNL nu vor afecta guvernarea
ADVERTISEMENT

Florin Cîţu a fost prezent la conferinţa judeţeană a PNL Mehedinţi. Venit să-l susțină pe Virgil Popescu, premierul a transmis că PNL are inteția să rămână la guvernare cel puțin 8 ani.

Candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, Cîțu le-a vorbit liberalilor despre investiţii, economia României, dar şi despre faptul că alegerile din interiorul partidului nu vor afecta în niciun fel guvernarea ţării.

ADVERTISEMENT

”Nu am mai fost aici de foarte multă vreme. Când eram mic, de aici îmi cumpăram blugi pe vremea lui Ceauşescu. Sunt astăzi aici pentru a-l susţine pe prietenul şi colegul Virgil Popescu.

Am fost colegi în Parlament, colegi în Guvern, colegi în noul Guvern şi a venit rândul meu să îl susţin astăzi pentru că el m-a susţinut când mi-am depus candidatura la preşedinţia Partidului Naţional Liberal”, a declarat Florin Cîţu, conform Observatornews.

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu, despre alegerile PNL: ”Pregătim oamenii ca să fim gata pentru următorii 8 ani”

”Alegerile din PNL, din această perioadă, au un scop simplu: să ne pregătească pe noi ca partid să guvernăm România în următorii opt ani de zile.

Aşa văd eu lucrurile, cu aceste alegeri interne pregătim cele mai bune echipe, pregătim oamenii ca să fim gata pentru următorii opt ani de zile.

ADVERTISEMENT

De ce îmi place mie competiţia? Competiţia scoate ce e mai bun din fiecare şi întotdeauna cel mai bun câştigă. În economie, competiţia are rolul să reducă preţurile şi să crească oferta. De aceea eu sunt adeptul să avem competiție şi de aceea îmbrăţişez să avem competiţie în PNL”, a mai declarat Cîţu.

Florin Cîțu: ”România are acum cea mai mare creştere din UE”

Premierul a dat asigurări că această competiție nu va afecta în niciun fel guvernarea României. ”Noi ne vedem de treabă în partid, iar guvernarea va fi lăsată în pace şi merge mai departe. Este foarte importantă imaginea pe care o dă acest partid. Noi vrem să fim cel mai mare partid politic din România, dar vreau să fim şi cel mai mare partid politic şi respectat pentru că noi îi respectăm pe români şi de aici începe totul”, a afirmat Florin Cîţu.

ADVERTISEMENT

Prim-ministrul a transmis că pe primul loc sunt investiţiile, iar creşterea economică a României s-a bazat pe investiţii şi nu pe consum.

”Pentru mine este foarte important să înţelegem că am schimbat paradigma anul trecut. Pe primul loc sunt investiţile. România are acum cea mai mare creştere din UE şi pentru prima oară în 30 de ani, creşterea economică nu s-a mai bazat pe consum, doar pe investiţii.

Votăm bine astăzi, votăm bine pe 25 septembrie şi vă garantez că PNL va fi cel mai mare partid politic din România şi o să fim la guvernare cel puţin opt ani de zile”, a mai declarat Florin Cîţu.

ADVERTISEMENT