News

Florin Cîțu, pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare. Ce i-a promis premierul bărbatului

Premierul Florin Cîțu a pus pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare.
04.06.2021 | 21:49
Florin Citu pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare Ce ia promis premierul barbatului
ADVERTISEMENT

Prezent vineri la Baia Mare, acolo unde a vizitat centrul de vaccinare deschis în Piața Libertății din oraș, premierul Florin Cîțu a avut o întâlnire inedită cu un protestatar.

Acesta din urmă i-a reproșat șefului Executivului că în funcțiile publice sunt angajați oameni pe criterii politice.

ADVERTISEMENT

După ce a stat preț de un minut de vorbă cu cetățeanul nemulțumit, prim-ministrul i-a promis că situația se va schimba și a pus chiar și un pariu, promițându-i că problema va fi rezolvată.

Premierul Florin Cîțu, pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare

În momentul în care l-a întâlnit pe premier, cetățeanul revoltat se afla în Piața Libertății, având în mână un carton pe care scria ”Stop numirilor politice în funcțiile publice!”.

ADVERTISEMENT

Cei doi au intrat dialog. După scurte schimburi de replici, Florin Cîțu l-a asigurat pe bărbat că este ultima dată când iese în stradă pentru problema numirilor politice și chiar a pus și un pariu cu acesta, pe o bere.

Am ieșit și în 2017, am ieșit și acum și voi ieși în continuare până nu se mai fac numiri politice”, a spus bărbatul.

ADVERTISEMENT

”Aveți puțină încredere. Este o chestie la care țin foarte mult. Nu o să mai aveți de ce să ieșiți. Vă spun eu că… punem pariu că nu o să mai ieșiți.

Bem o bere, aici (n.r. în Centrul Vechi din Baia Mare) venim și bem o bere anul viitor. Până anul viitor nu o să mai aveți niciun motiv să ieșiți”, l-a asigurat premierul Florin Cîțu, conform unei înregistrări Digi24.

ADVERTISEMENT
Premierul Florin Cîțu, pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare. Sursa foto: captură Digi24

Florin Cîțu, săgeți către Ludovic Orban

Tot vineri, premierul a lansat un atac indirect la adresa contracandidatului său la șefia PNL în Congresul din 25 septembrie, Ludovic Orban.

”Eu sunt înconjurat de oameni de succes, care au demonstrat”, a spus Florin Cîțu, în replică pentru Ludovic Orban, care a spus că președinții de organizații județene care au fost prezenți la lansarea candidaturii lui Florin Cîțu la șefia partidului nu i-au reprezentat pe colegii lor din filiale.

”Eu mă bazez pe oameni care au demonstrat în Partidul Național Liberal. Ați văzut lângă mine oameni care au aplicat liberalismul în toate funcțiile pe care le-au ocupat. Eu sunt înconjurat de oameni de succes, pentru că ceea ce au făcut acești oameni în funcțiile avute vreau să fac eu cu România.

Oameni ca Emil Boc, ca Gheorghe Flutur, ca Ionel Bogdan, oameni care au reușit și împreună vom reușit și pentru România. Avem oameni care au arătat că se poate și am arătat și eu anul trecut că și la nivel național se poate dacă aplici principii liberale simple, transparente și de bun simț”, a mai spus Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT