News

Florin Cîțu reacționeză după ce a fost ironizat de Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu. ”Vacanță frumoasă până în 2028”

Florin Cîțu, replică pentru liderii PSD. Aflați în Vama Veche, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu l-au ironizat pe premier.
29.08.2021 | 13:45
Florin Citu reactioneza dupa ce a fost ironizat de Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu Vacanta frumoasa pana in 2028
ADVERTISEMENT

Florin Cîțu a reacționat după ce liderii PSD, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, au postat o fotografie în care se aflau la un restaurant în Vama Veche. Mesajul postării era unul ironic: ”Florin, noi suntem aici. Tu?”.

Premierul le-a transmis, prin funcția Stories a Instagram și Facebook, “Vacanță frumoasă până în 2028”.

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu, replică pentru liderii PSD după ce aceștia l-au ironizat din Vama Veche

”Vacanță frumoasă până în 2028

I got this (Mă ocup eu de asta)”, este mesajul lui Florin Cîțu pentru liderii social-democraților.

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au publicat sâmbătă seara, pe Facebook, o fotografie în care apar la o terasă, la un pahar cu bere, iar mesajele care însoțesc postările sunt ironii la adresa premierului Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT

”Florin, noi suntem aici. Tu?!” – scrie Marcel Ciolacu, care precizează că fotografia este făcută la Vama Veche. Aceasta este o ”înțepătură” la adresa premierului, care promisese că va veni în această vară la Vama Veche.

Alături de Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, în fotografie apare primarul PSD din Limanu, Daniel Georgescu.

ADVERTISEMENT

Acesta afirmase în urmă cu câteva luni că premierul nu este binevenit în localitatea sa. Stațiune Vama Veche aparține de comuna Limanu.

Sorin Grindeanu a publicat și el o fotografie asemănătoare. În fotografie se vede un meniu unde e scris cu litere mari cuvântul ”Bar”.

ADVERTISEMENT

Mesajul postării lui Sorin Grindeanu este o aluzie la incidentul din SUA al premierului Florin Cîțu. Mesjul este în engleză și este însoțit de un emoticon: ”Don’t drink and drive !!!” (Nu conduceți dacă ați consumat alcool! – n.r.).

Ciolacu, despre scandalurile în care este implicat Cîțu: ”Constat că avem un prim-ministru care minte cum respiră”

Recent, liderul PSD s-a arătat foarte iritat de scandalul din SUA în care a fost implicat premierul României.

”Constat că avem un prim-ministru care minte cum respiră. Dezvăluirile în cascadă despre trecutul zbuciumat al premierului ar trebui să ne îngrijoreze pe toți românii. Ați văzut documentele venite din SUA, ele sunt foarte clare, nu a fost judecat pentru că nu a fost găsit pârâtul, acesta fiind prim-ministrul unei țări din Uniunea Europeană.

(…)Suntem cu toții o țară de tâmpiți, toți am citit că este infracțiune, numai domnul Cîțu nu își amintește. Toți juriștii, toți avocații și din SUA și din România spun că este infracțiune, pentru că altfel nu ar fi stat două zile la pușcărie, domnul Cîțu spune că este contravenție”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

ADVERTISEMENT