News

Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său. Ce s-a întâmplat înainte să se stingă din viață

Florin Condurățeanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști români, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. Gazetarul și-a dat ultima suflare după ce întreaga zi filmase pentru emisiunea sa.
28.06.2021 | 23:52
Florin Condurateanu a murit in bratele fiului sau Ce sa intamplat inainte sa se stinga din viata
Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său. Ce s-a întâmplat înainte să se stingă din viață. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Florin Condurățeanu a decedat în brațele fiului său, Răzvan, vestea fiind confirmată de fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, în urmă cu puțină vreme, în cadrul unei emisiuni TV.

Politicianul a dezvăluit că regretatul om de televiziune s-a prăbușit în brațele propriului copil. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru jurnalist, el murind în urma unui șoc cardio-respirator în propria locuință.

ADVERTISEMENT

Florin Condurățeanu, sfârșit alături de familie. Jurnalistul s-a prăbușit în brațele fiului său

„L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de «patriarh» al jurnaliștilor”, a spus Ecaterina Andronescu, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, scrie stiripesurse.ro.

Ca o ironie a sorții cu câteva ore înainte să moară Florin Condurățeanu ar fi depus eforturi să ajute o femeie, apelând la un medic de renume de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

„Astăzi după amiaza Florin Condurățeanu a sunat un medic, unul dintre cei mai mari chirurgi cardio-vasculari din țară, ca să ajute pe cineva, o femeie. A făcut azi ce știa el mai bine, să ajute”, spune viva.ro.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, unde foarte multe persoane publice au vorbit cu mare regret în suflet legat de pierderea suferită, printre care se numără și prezentatorul Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Gazda show-ului „În gura presei” a mărturisit că a vorbit cu Florin Condurățeanu în urmă cu aproximativ  10 zile, când i-a cerut un sfat de ordin medical.

Iubitul lui Carmen Brumă are numai cuvinte de laudă la adresa regretatului jurnalist despre care spune că îl considera „nemuritor”, dar și un mare iubitor al limbii române.

ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru a aflat vestea cumplită de la mama sa, Camelia

„Acum m-a sunat mama plângând (au fost săptămâna trecută împreună la emisiune), dar tot nu pot să cred că a murit Florin Condurățeanu!

Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul lăsat de prezentatorul Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook.

La fel de îndurerat este și Mihai Gâdea, cel care a sperat până în ultima clipă că Florin Condurățeanu nu va înceta să lupte. Din păcate, a murit la vârsta de 71 de ani, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT