Life

Florin Condurățeanu, condus pe ultimul drum. Ce i-au pus rudele în sicriu jurnalistului

Florin Condurățeanu are parte de slujba de înmormântare în aceste momente, regretatul jurnalist și om de televiziune fiind condus pe ultimul drum cu câteva obiecte de suflet.
01.07.2021 | 13:07
Florin Condurateanu condus pe ultimul drum Ce iau pus rudele in sicriu jurnalistului
Florin Condurățeanu, condus pe ultimul drum. Ce i-au pus rudele în sicriu jurnalistului. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Gazetarul este înmormântat joi, 1 iulie, slujba începând la ora 12:00. Rudele și prietenii petrec ultimele clipe alături de cel cunoscut ca și „Nea Țuțu”, un om cu un suflet mare, care a lăsat în urma sa multă durere și suferință.

Florin Condurățeanu pleacă la Ceruri, dar nu singur, ci cu câteva amintiri și lucruri pe care le-a îndrăgit pe parcursul celor 71 de ani pe care i-a trăit pe Pământ.

ADVERTISEMENT

Regretatul jurnalist va avea în sicriu o eșarfă cu echipa lui de suflet, Rapid, despre care a scris cu numai câteva ore înainte să sufere stopul cardio-respirator ce i-a adus decesul.

Florin Condurățeanu, înmormântare. Jurnalistul va fi îngropat cu câteva lucruri de suflet

De asemenea, Nea Țuțu va avea în sicriu și ziarul pentru care a scris în ultima perioadă, precum și un tricolor, vedeta fiind un patriot adevărat.

ADVERTISEMENT

Familia lui Florin Condurățeanu a declarat că regretatul jurnalist și om de televiziune va pleca dintre noi și cu o scrisoare emoționantă primită de la o avocată pensionară.

Gabriela Condurățeanu, soția gazetarului, a rămas impresionată de gestul avocatei și a mărturisit că nu se aștepta la un asemenea lucru din partea cuiva care i-a urmărit soțul din umbră.

ADVERTISEMENT

„El era un om bun și extrem de generos, lucru care s-a văzut acum un exod de iubire. Au venit aici oameni pe care el i-a cunoscut și i-a iubit.

O doamnă avocat pensionară mi-a lăsat o scrisoare pentru el. I-am pus-o în coșciug. M-a impresionat. Mulțumesc acestei doamne și tuturor celor care au venit să-și ia rămas bun de la el. 

ADVERTISEMENT

Durerea e foarte mare. Nu mă pot obișnui nici măcar cu ideea că deschid ușa și nu îi mai aud vocea”, a declarat Gabriela Condurățeanu la România TV.

Ce conține scrisoarea lăsată de avocată pentru Florin Condurățeanu

„Dragă Florin, te-am urmărit de 50 de ani. Ne-ai umplut viața cu vorbele tale, sfaturile tale, inteligența ta, pasiunea ta, dăruirea și, mai mult decât atât, sufletul neprețuit. Noi nu te vom uita niciodată. 

Exemplul tău și vorba ta: »ne pupi pe suflet» va rămâne în istorie asemeni poeziei lui Eminescu. Ai fost eroul nostru, eroul național. Rămâi nemuritor”, este scrisoarea avocatei către Florin Condurățeanu, notează dcnews.ro.

Florin Condurățeanu nu a vrut să audă de spital. A murit acasă

Florin Condurățeanu își va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor, fiul său dezvăluind că jurnalistul nu s-a gândit prea tare la viața sa, ci numai la a oamenilor pe care i-a ajutat.

Răzvan a mărturisit că regretatul om de televiziune nu a vrut să meargă în spital în ziua în care și-a pierdut viața, deși nu avea o stare prea bună. Vedeta a dorit numai să ajungă acasă, „să se întindă puțin”.

ADVERTISEMENT
Tags: