Life

Florin Constantin de la Divertis ascunde o dramă. A rămas fără casă după o explozie în bloc

Florin Constantin de la Divertis ascunde o dramă. Actorul a rămas fără casă după ce a avut loc o explozie în blocul în care locuia.
30.03.2023 | 21:13
Florin Constantin de la Divertis ascunde o drama A ramas fara casa dupa o explozie in bloc
Florin Constantin de la Divertis ascunde o dramă. A rămas fără casă. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Celebrul actor Florin Constantin de la Divertis ascunde o mare dramă. Acesta a rămas fără casă după ce locuința lui a explodat.

Florin Constantin de la Divertis ascunde o dramă. A rămas fără casă

Celebrul actor și soția lui au trecut printr-un adevărat șoc atunci când a avut loc o explozie în blocul în care locuiau. Tragedia a avut loc acum șase ani, iar  în urma exploziei au existat și victime.

ADVERTISEMENT

Două persoane au murit atunci în urma exploziei și alte 11 au fost grav rănite. Din fericire, nu a fost cazul și pentru Florin Constantin sau pentru soția lui, care au scăpat teferi din această tragedie. Dar apartamentul lor a fost unul dintre cele 16 grav afectate.

În anul 2019, actorul a fost despăgubit pentru pierderea suferită și a primit 50.000 de euro. Cu acești bani, el și soția lui au început o viață nouă și au cumpărat o locuință în comuna Tomești, din județul Iași.

ADVERTISEMENT

Soția actorului a suferit foarte mult după pierderea casei lor și Florin Constantin a mărturisit că a avut nevoie de ajutor de specialitate pentru că a intrat într-o depresie puternică.

„Soția este și ea acum, bine sănătoasă. Se ocupă de grădinărit, de treburile pe lângă casă. Și-a revenit acum, este mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Atunci, când am rămas fără locuință, a fost un șoc foarte mare pentru amândoi pe care l-am trecut cu foarte mare greutate”, a spus actorul pentru Click!

Florin Constantin, amintiri din noaptea când a rămas fără casă

Actorul își amintește drama din acea noapte chiar și acum. Acesta a spus că a încercat să mai caute printre moloz lucruri de-ale sale care s-au pierdut.

ADVERTISEMENT

Dar apoi și-a dat seama că pompierii își riscau viața pentru ca el să poată să mai recupereze ceva. Atunci actorul a renunțat la mai încerca să găsească ceva din apartamentul care a suferit o explozie.

„Mergeam cu doi pompieri acolo, după mine, să mai caut prin moloz lucruri de ale noastre. Unul mergea în fața mea și celălalt în spatele meu cu ceva din plumb să îmi salveze viața, adică, dacă îmi cădea ceva în cap, să vină unul dintre pompieri cu acea unealtă să mă salveze.

Atunci eu m-am gândit, oare lucrurile mele valorează mai mult decât viața acelor băieți, care nu aveau mai mult de 20 și un pic de ani”,  a declarat Florin Constantin.

ADVERTISEMENT
Tags:
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo...
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo a izbucnit în lacrimi pe bancă
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de...
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de combustibil: „nu mori, va fi rece mașina” VIDEO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Am văzut genunchii îngrămădiţi acolo". Cadavrul unui bărbat de 50 de ani, găsit într-o valiză abandonată de câteva zile pe marginea drumului, în Vaslui
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții...
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții Elenei Tănase
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu...
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu zeci de mii de euro în lăutari. Imagini fabuloase cu patronul FCSB
Cum e bine să plătești în Grecia. Cash sau card? Ce spun turiștii...
Cum e bine să plătești în Grecia. Cash sau card? Ce spun turiștii care au testat variantele
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi....
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi. A venit cu Rolls Royce-ul condus chiar de el și a făcut SPECTACOL
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor....
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor. STUDIU
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de...
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de preparat și conține doar ingrediente menționate în Cartea Sfântă