Fotbal intern

A marcat împotriva Craiovei! Costea, debut cu gol şi penalty ratat în Liga 3

Florin Costea a semnat cu AFC Şirineasa, echipă care evoluează în Liga 3. Atacantul de 32 de ani nu îşi mai găsise angajament după ce s-a despărţit de CSM Râmnicu Vâlcea în toamna lui...
15.10.2017 | 10:23
A marcat impotriva Craiovei Costea debut cu gol si penalty ratat in Liga 3

Florin Costea a semnat cu AFC Şirineasa, echipă care evoluează în Liga 3. Atacantul de 32 de ani nu îşi mai găsise angajament după ce s-a despărţit de CSM Râmnicu Vâlcea în toamna lui 2016. La un an de la ultimul meci, Costea a revenit pe teren.

Florin Costea a fost titular în meciul AFC Şirineasa – CSU Craiova 2 2-0, iar atacantul de 32 de ani a reuşit să facă spectacol la revenirea pe teren. Fostul internaţional român a marcat un gol şi a ratat o lovitură de pedeaspsă. Echipa lui Florin Costea şi-a consolidat poziţia de lider în seria 4 din Liga 3. AFC Şirineasa are un avantaj de opt puncte faţă de CSM Şcolar Reşiţa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cum ar putea să plece de la AFC Şirineasa

Fostul internaţional român nu mai jucase un meci din noiembrie 2016, pe când evolua la CSM Râmnicu Vâlcea. Florin Costea nu a uitat de unde a plecat, iar recent le-a urat succes celor de la FCU Craiova, echipa sponsorizată de Adrian Mititelu. “Sunt legat de Universitatea Craiova, echipă care e în liga a patra, şi le doresc multă baftă acolo!”, a declarat Florin Costea pentru PRO TV.

„Am venit aici pentru că am primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar. La o ofertă mai bună din altă parte voi găsi înţelegere şi voi merge acolo”, a declarat Florin Costea după ce a semnat cu AFC Şirineasa. Atacantul de 32 a jucat în trecut la Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, CS Turnu Severin, Arsenal Tula, CFR Cluj, Zakho (Irak) şi CSM Râmnicu Vâlcea.

Tags: