Fotbal intern

Florin Costea, decădere totală! Se pregătește cu o echipă de “județ”

29.07.2018 | 20:51
Florin Costea, decădere totală! Se pregătește cu o echipă de "județ". În trecut a fost cotat la 4 milioane de euro

Florin Costea, decădere totală! Se pregătește cu o echipă de “județ”. Liber de contract jucătorul de 33 de ani se antrenează în aceste zile cu formația Viitorul Dăești care este înscrisă în seria județeană Vâlcea. Ultima oară, Costea a evoluat anul trecut pentru ACS Şirineasa, actuala Energeticianul. Acum, jucătorul spune că așteaptă oferte pentru a continua la nivel profesionist.

Cum deocamdată niciun impresar nu a venit cu vreo variantă, Florin Costea a preferat să se reorienteze către fotbalul pe teren redus, acolo unde a participat alături de fratele său, Mihai la Cupa Imnului. Competiția s-a desfășurat pe parcursul a mai multe săptămâni și s-a terminat cu victoria formației pentru care au evoluat cei doi jucători olteni care scriau istorie în urmă cu ceva ani pentru Universitatea Craiova. Mai mult de atât, Mihai Stoica a primit și premiul pentru cel mai frumos gol al terenului.

Florin Costea, decădere totală! Se pregătește cu o echipă de “județ”

Florin Costea n-a mai reușit niciodată să revină în prim plan după ce în 2015 s-a despărţit de CFR Cluj. Cu șase meciuri în echipa națională a României, Costea a pierdut contactul cu fotbalul mare din cauza accidentărilor. În ultima perioadă acesta a tot sperat la un contract în zona arabă, dar a ajuns să joace  în Liga 2 la CSM Râmnicu Vâlcea şi în Liga 3 la ACS Şirineasa. În cariera sa, Florin Costea a mai evoluat pentru Universitatea Craiova, FCSB, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula, în Rusia şi la FC Zakho în Irak.

4 milioane de euro a fost cota de piața a lui Florin Costea în 2009

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri