Cele mai citite

Florin Costea, liber de contract. Ce spune de o revenire la FC U Craiova 1948!

Florin Costea este liber de contract şi ia în calcul orice variantă de transfer după ce proiectul la care fusese angrenat până în acest moment s-a dovedit a fi un fiasco.
20.12.2017 | 12:17
Florin Costea, liber de contract. Ce spune de o revenire la FC U Craiova 1948!

Florin Costea, unul dintre cei mai iubiţi jucători ai echipei FC Universitatea Craiova, a încheiat conturile cu gruparea din Liga 3, Şirineasa şi a vorbit pentru FANATIK.RO despre planurile sale de viitor. Chiar dacă Adrian Mititelu este supărat pentru faptul că acesta a ales în urmă cu câteva luni să semneze cu echipa lui Nicolae Sarcină,  Vezi detalii totuşi fostul atacant al Ştiinţei nu ar exclude o revenire la echipa sa de suflet din Bănie.

Vreau să ne înţelegem încă de la început. Eu nu am fost dat afară de la Şirineasa. Pur şi simplu am avut contract până în această iarnă cu drept de prelungire. Cum cei de la club au probleme, iar mulţi jucători deja şi-au reziliat contractele, atunci am decis să nu mai continui nici eu deoarece proiectul nu mai era cel care îmi fusese prezentat acum câteva luni. Este păcat de tot ce s-a făcut acolo până acum. Echipa se afla pe primul în Liga 3, şi-a început discursul Costea.

“Dănănae îmi vorbeşte mereu de FCU!”

În continuare, Florin Costea ne-a vorbit despre planurile sale de viitor, dar şi despre echipa lui Adrian Mititelu. “Acum mă aflu acasă în vacanţă şi aştept oferte. Voi lua în calcul toate ofertele. Chiar şi o eventuală ofertă de la FCU, deşi poate Adrian Mititelu este supărat pe mine. Vreau să ştiţi că Dănănae îmi vorbeşte mereu de proiectul lor din Liga 4 şi am aflat de condiţiile foarte bune pe care ei le au la echipă. Suporterii sunt în continuare lângă FCU şi vreau să îi asigur că eu îi voi respecta mereu. Dacă o să meargă acolo şi Dina echipa se va întări, iar eu îi urez multă baftă lui Mihai.

Dacă voi merge şi eu la FCU? Niciodată să nu spui niciodată! Dar acum e bine pentru mine că încet, încet am început să intru din nou în mână. Am marcat patru goluri la Şirineasa şi simt că încep să îmi revin. Nu sunt un jucător terminat. Îmi trebuia o perioadă ca să mă pun din nou pe picioare”, a spus Florin Costea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri