Carousel hot news

Concurenţă pentru Craiova. Cine vrea să-l fure pe Florin Costea

Fostul golgheter al României, Florin Costea, ar putea ajunge în Liga a treia. Fotbalistul oltean a ajuns la 32 de ani şi tocmai a ratat un transfer în Liga a doua din Cipru, acolo unde tocmai a...
05.10.2017 | 15:23
Concurenţă pentru Craiova. Cine vrea să-l fure pe Florin Costea

Fostul golgheter al României, Florin Costea, ar putea ajunge în Liga a treia. Fotbalistul oltean a ajuns la 32 de ani şi tocmai a ratat un transfer în Liga a doua din Cipru, acolo unde tocmai a fost refuzat de Othellos Athienou, echipă la care evoluează un alt fost jucător al Craiovei, atacantul Mihai Dina. Costea a fost ofertat de Adrian Mititelu pentru a reveni la echipa sa, FCU Craiova, care evoluează în Liga a patra.

Numai că, mai nou, Florin Costea a primit o ofertă mai bună. Atacantul este dorit de o formaţie din Liga a treia a României, ACS Şirineasa. Echipa care tocmai a fost mutată la Petroşani are un parcurs excelent în seria ei, reuşind să câştige până acum toate partidele. În lotul hunedorenilor s-a aflat în această vară un alt nume cunoscut al fotbalului românesc, portarul Mihai Mincă, fost la CFR Cluj.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Echipa care îl vrea pe Costea, patronată de cel mai bogat om din Oltenia

Echipa este un fel de El Dorado din Liga a treia, fiind preluată în această vară de omul de afaceri Nicolae Sarcină, fost investitor la Pandurii Târgu Jiu şi cel care la un moment dat era considerat cel mai bogat om din Oltenia! Sarcină este un nume cunoscut în fotbalul românesc, fiind la un moment dat creditat ca principalul om care putea să preia Rapidul de la George Copos.

Florin Costea a evoluat pentru Universitatea Craiova între 2003 şi 2011, fiind unul dintre jucătorii reprezentativi ai clubului oltean şi febleţea patronului Adrian Mititelu. S-a transferat apoi la Steaua, unde nu a dat randamentul scontat, ajungând apoi la CS Severin. Costea a mai jucat pentru CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), iar apoi la FC Zakho, în campionatul din Irak.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri