Florin Costea se antrenează în Liga a 4-a: „De plăcere joc şi acasă”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
04/02/2018, 16:54
Florin Costea se antrenează în Liga a 4-a: „De plăcere joc şi acasă”

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Fostul golgeter al României, Florin Costea, şi-a reziliat în această iarnă contractul cu formaţia de Liga a 3-a, ACS Şirineasa. Ajuns la 32 de ani, Costea îşi caută acum o nouă echipă pentru care să joace şi care să îl mulţumească şi din punct de vedere financiar. 

”Am reziliat cu Şirineasa. Scopul meu acolo, de la bun început, a fost ca să mă pun pe picioare, să mă antrenez bine şi să am jocuri oficiale în picioare. Acum mă pregătesc zi de zi la Călimăneşti, cu echipa locală, şi aştept oferte. Am multe discuţii, atât din străinătate, cât şi din ţară, dar, deocamdată, nu este nimic concret sau care să mă mulţumească.”, a declarat Florin Costea, potrivit liga2.ro.

Florin Costea se antrenează cu Cozia Călimăneşti

Pentru a se menţine în formă, Costea se antrenează zilnic cu echipa de Ligă a 4-a Vâlcea, CS Cozia Călimăneşti, pentru care a şi marcat într-un amical cu Poseidon Limanu. ”Sper să mai joc fotbal câţiva ani şi să mai câştig bani, că de plăcere pot să joc şi acasă. Nu este uşor, sunt mulţi jucători liberi în această perioadă, dar sper să trec de această conjunctură negativă şi să găsesc o echipă unde să pot să joc”, a mai spus fostul golgeter al Craiovei. 

Echipa din Călimăneşti se află pe locul 2 în liga judeţeană Vâlcea, la cinci puncte de Flacăra Horezu. De-a lungul carierei, Florin Costea a evoluat pentru Rarora Râmnicu Vâlcea, FC U Craiova, FCSB, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho (Irak), CSM Râmnicu Vâlcea şi ACS Şirineasa. De asemenea, atacantul are şi 6 meciuri pentru naţionala României.

Închide ×