Life

Florin Dumitrescu a ajuns ținta propriilor fani. Ce îi reproșează aceștia juratului Chefi la cuțite

04.02.2021 | 21:50
Florin Dumitrescu a ajuns tinta propriilor fani Ce ii reproseaza acestia juratului Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a devenit ținta propriilor fani, care l-au criticat pentru părul său lung, deși obișnuiește de mult timp să-l poarte în acest fel. Juratul de la „Chefi la cuțite” a avut o reacție acidă la părerile internauților. 

Chef Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, iar charisma și felul său de a fi îl clasează printre cele mai iubite vedete de televiziune. Acesta are milioane de fani, însă nu toți sunt de acord ca simpaticul chef să aibă părul lung.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a răbufnit și nu înțelege care este problema unora cu părul lui, din moment ce fiecare persoană are dreptul să arate cum se simte bine.

Florin Dumitrescu a ajuns ținta propriilor fani. Ce îi reproșează aceștia juratului Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu este foarte apreciat în lumea showbiz-ului românesc și a intrat rapid în inimile românilor atunci când și-a făcut apariția pe micile ecrane, în urmă cu un deceniu. Juratul de la Antena 1 încearcă să fie cât mai discret și să nu se implice în scandaluri, dar asta nu înseamnă că fanii îl scutesc de anumite critici.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au legat de părul lui Dumitrescu, acuzându-l că este prea lung, după ce bucătarul a ales să-l lase să crească mai mult decât de obicei. Revoltat și, în același timp, amuzat de reacțiile criticilor, juratul a reacționat imediat pe InstaStory.

„Realizez cu oroare și stupoare că o țară postcomunistă, în care sunt aceleași povești, rockere, partidul te vrea tuns. De ce zice lumea așa disperată să mă tund? Am și eu o întrebare, ce are părul meu? Care e problema cu părul, nu înțeleg. Sau este pe invidie, că unii trebuie să-și pună implant”, a fost comentariul lui Florin Dumitrescu, în timp ce se afla la pregătirile pentru filmările noului sezon „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT
Florin Dumitrescu
Florin Dumitrescu, enervat de comentariile internauților. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Florin Dumitrescu s-a izolat de familie

Florin Dumitrescu a decis să-și protejeze soția și cele două fetițe pe care le au împreună și să stea departe de ele în timpul filmărilor pentru noul sezon al cooking show-ului de la Antena 1, scrie spynews.ro.

Juratul nu a plecat de acasă, dar a ales să se mute la mansardă, unde petrece timp de unul singur. Acesta nu a acuzat simptome de îmbolnăvire, însă ia contact cu foarte multe persoane la filmări, așa că cea mai bună soluție este izolarea.

ADVERTISEMENT