Life

Florin Dumitrescu a dat din casă. Ce se va întâmpla la Chefi la cuțite, sezonul 9

25.02.2021 | 15:11
Florin Dumitrescu a dat din casa Ce se va intampla la Chefi la cutite sezonul 9
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a dat din casă referitor la sezonul 9 din emisiunea culinară „Chefi la cuțite”. Juratul de la Antena 1 a dezvăluit ce se întâmplă în perioada următoare, dar și când se va difuza pe micile ecrane show-ul moderat de Gina Pistol. 

Bucătarul a mărturisit că din 28 februarie va începe lupta pentru marele premiu pentru concurenți, dar va fi și o perioadă acerbă pentru chefi. Vedeta și colegii săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu se vor ”bate” pentru amuletele norocoase, care sezonul acesta vor fi în număr mare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, una dintre informațiile importante din „Chefi la cuțite” este despre avantajele pe care chefii le vor avea până la marea victorie. Florin Dumitrescu a precizat că vor fi 27 de amulete la audițiile emisiunii culinare de la Antena 1.

Florin Dumitrescu, dezvăluiri de la filmările pentru Chefi la cuțite

„Filmez non-stop, chiar și acum. O să dau din casă, poate nu e bine, dar n-am ce să fac. O să avem 27 de amulete la audiții. Dăm cuțite pentru concurenți, dar bătaia aia mare se dă între noi trei, că de aia se numește «Chefi la cuțite» că e vorba despre Sorin, Cătălin și mine.

ADVERTISEMENT

Adică întotdeauna este o alianță între doi versus celălalt și atunci avem aceste 27 de găteli. În fiecare zi de audiții avem o amuletă pentru care ne luptăm.

Aceste amulete vor scoate din noi ce mai bun. Plus că avem și melodia sezonului, care e pe linia melodia de la o piesă foarte cunoscută. O să ne vedeți des cântând”, a spus Florin Dumitrescu, prin legătură telefonică, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Sezonul acesta se va bucura de o noutate prin prisma faptului că Gina Pistol este însărcinată și mai are puțin până devine mamă. Emisiunea culinară va fi prezentată în continuare de blondină, însă va avea parte de un mic ajutor, Speak urmând să facă parte din echipă.

Cântărețul a acceptat pe loc propunerea producătorilor show-ului culinar „Chefi la cuțite”, mai ales că este prieten cu foarte multe persoane din emisiune. Speak va sta de vorbă cu concurenții care urmează să meargă la bancurile de lucru pentru a găti.

ADVERTISEMENT

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a spus artistul în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT