Life

Florin Dumitrescu a împlinit 35 de ani. Urarea specială primită de juratul de la Chefi la cuțite de la soție

Florin Dumitrescu își aniversează ziua de naștere. Cheful de la Antena 1 a fost sărbătorit în familie, iar soția i-a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie.
01.08.2022 | 17:49
Florin Dumitrescu a implinit 35 de ani Urarea speciala primita de juratul de la Chefi la cutite de la sotie
Florin Dumitrescu face 35 de ani. Mesajul emoționant primit de bucătar de la soția sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul bucătar a împlinit 35 de ani. Juratul de la Chefi la cuțite și de la Chefi fără limite a avut parte de o urare specială de la soția sa, Cristina Sima. Cei doi se află în vacanță împreună cu fiicele lor, Ava și Mia.

Florin Dumitrescu face 35 de ani. Mesajul emoționant primit de bucătar de la soția sa

Florin Dumitrescu își sărbătorește ziua de naștere pe 1 august departe de România. Vedeta de la Antena 1 se află în Grecia, unde se bucură de un sejur plăcut alături de familia care nu a uitat că împlinește o frumoasă vârstă.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, iubire! Pentru noi ești tot”, este mesajul transmis de Cristina Sima pe Instagram, unde a distribuit o serie de imagini cu întreaga familie.

Cunoscutul jurat de la Chefi la cuțite s-a fotografiat cu două baloane care formează anii pe care-i face, dovadă că cei dragi au avut grijă să-i facă ziua specială și unică. Fetele sale au realizat, de asemenea, un desen minunat pe tabletă.

ADVERTISEMENT

„Ce drăguț, să salvezi”, a fost prima reacție a lui Florin Dumitrescu când fiicele i-au arătat surpriza pregătită pentru ziua sa de naștere.

Florin Dumitrescu, mulțumiri pentru sutele de mesaje de la fani

Florin Dumitrescu a primit numeroase mesaje și urări de la prieteni, apropiați și fani. Cheful le-a mulțumit tuturor celor care și-au răpit din timp pentru a-i transmite gânduri bune, precizând că este binecuvântat cu familia sa.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc din suflet pentru urări! Mă simt binecuvântat cu atâta iubire din partea iubitei mele soții, fetelor mele, familiei mele, prietenilor mei și din partea voastră, oameni care sunteți parte din comunitatea asta din social media!

Vă doresc înzecit tot ce îmi doriți mie de ziua mea!”, a scris vedeta de la Antena 1 pe rețelele de socializare, direct din vacanța din Grecia.

ADVERTISEMENT