Life

Florin Dumitrescu a pierdut iar lupta cu kilogramele. Ce dietă va urma juratul Chefi la cuțite

17.02.2021 | 19:56
Florin Dumitrescu a pierdut iar lupta cu kilogramele Ce dieta va urma juratul Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a pierdut din nou lupta cu kilogramele în plus, lucru pe care l-a confirmat fanilor de pe rețelele de socializare. Juratul de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit și ce dietă va urma perioada asta pentru a slăbi. 

Celebrul bucătar a dat jos peste 10 de kilograme în urmă cu mai bine de jumătate de an, însă pandemia i-a dat mari dureri de cap și a pus la loc totul. În momentul de față vedeta are 91 de kilograme, mărturisind că vrea să recurgă la o dietă pe care a mai încercat-o.

ADVERTISEMENT

Cheful nu recomandă dieta drastică pe care a ținut-o în vara lui 2020, când a slăbit destul de mult, dar cu toate acestea îl bate gândul să o țină din nou. Florin Dumitrescu vrea să țină dieta cu varză, pe care o știe de la un prieten foarte apropiat.

Florin Dumitrescu, luptă grea cu kilogramele. Vrea să țină dietă din nou

„Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză.

ADVERTISEMENT

Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția mea depune efort când mă îmbrățișează și atunci…”, a spus Florin Dumitrescu într-o filmare de pe Instagram.

Dieta drastică ținută de cheful de la Antena 1 conține consumarea alternativă a trei alimente, pe parcursul a 9 zile. Mai exact, în primele 3 zile se mănâncă numai varză crudă, următoarele ouă fierte, iar ultimele 3 piept de pui la grătar. Din a zecea zi se pot consuma legume la grătar sau proaspete.

ADVERTISEMENT

„Da, știu că nu este bine. Da, știu că sunt mai drăguț pufos, dar nu mai suport gândul că Scărlătescu este mai slab decât mine. Am vrut să îmi demonstrez că pot renunța la alimentele cu care m-am obișnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli.

Să-mi demonstrez că există viață și fără cartofi prăjiți, burgeri și deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos și am vrut să fiu pe aceeași lungime de undă cu fetele mele. 

ADVERTISEMENT

Deși m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci și pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, spunea Florin Dumitrescu în vara lui 2020, notează click.ro.

ADVERTISEMENT