ADVERTISEMENT
Life

Florin Dumitrescu are doar cuvinte de laudă pentru soția sa. Cum a cunoscut-o pe Cristina

Autor: Alexa Serdan | 17.03.2021 | 16:29
Florin Dumitrescu are doar cuvinte de laudă pentru soția sa. Cum a cunoscut-o pe Cristina
Florin Dumitrescu are doar cuvinte de laudă pentru soția sa. Cum a cunoscut-o pe Cristina. Sursa foto: Instagram.com

Florin Dumitrescu are doar cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață, Cristina Sima, pe care a cunoscut-o în urmă cu aproximativ 11 ani. Juratul de la „Chefi la cuțite” a povestit cum au ajuns să fie împreună, dar și cum merge căsnicia. 

ADVERTISEMENT

Celebrul bucătar și-a întâlnit marea dragoste în perioada în care frumoasa blondină lucra la o revistă de modă de la noi din țară. Jurnalista a trecut pragul restaurantului în care lucra juratul de la Antena 1 și a rămas cucerit de frumusețea și eleganța acesteia.

Cheful nu a stat prea mult pe gânduri și i-a solicitat prietenia pe rețelele de socializare, lucrurile între ei concretizându-se destul de repede. Florin Dumitrescu și Zelda, așa cum este alintată soția bucătarului, s-au mutat împreună după numai câteva luni de relație.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, despre începutul relației cu Cristina. Cum a cucerit-o

„După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus »mi-ai apărut în lista de sugestii. Wow, ce coincidență, exact în ziua în care ne-am cunoscut». Da’ de unde, am căutat-o eu!

Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii.

ADVERTISEMENT

Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă”, a mărturisit Chef Florin Dumitrescu pentru viva.ro.

Jurnalista, care în momentul de față este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog, nu s-a lăsat mai prejos și l-a descris pe bărbatul care a făcut-o să îmbrace rochia de mireasă. Frumoasa blondină adoră tot ce face vedeta de la „Chefi la cuțite” despre care spune că este perfecționist, impulsiv și pasionat.

ADVERTISEMENT

La rândul său Florin Dumitrescu este cucerit iremediabil de soția sa, care i-a dăruit până în momentul de față două fetițe: Ava Elisabeta și Mia Victoria. Bucătarul a mărturisit la un moment dat că atitudinea soției l-a cucerit din prima clipă.

„Dincolo de aspectul fizic, atitudinea, eleganța”, a scris la un moment dat Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!