Life

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea și-au ales echipele la Chefi la cuțite. Cine a trecut mai departe în sezonul 11

Ce concurenți au intrat în echipe în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Cei trei bucătari au ales cu cine merg mai departe.
11.05.2023 | 00:19
Florin Dumitrescu Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea siau ales echipele la Chefi la cutite Cine a trecut mai departe in sezonul 11
S-au format echipele în sezonul 11 Chefi la cuțite. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce concurenți au intrat în echipe în sezonul 11 al concursului culinar Chefi la cuțite. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au ales, în ediția difuzată miercuri, 10 mai 2023, cu cine merg mai departe în cadrul show-ului.

Echipe Chefi la cuțite sezonul 11. Cine a trecut în etapa următoare a concursului

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au ales pe cine vor în echipe în sezonul 11 Chefi la cuțite. După ce, în ediția de miercuri, 10 mai 2023, au aflat ce culori le sunt atribuite, cei trei bucătari au decis cu cine merg mai departe.

ADVERTISEMENT

Doar 18 locuri sunt disponibile în echipe în sezonul 11 Chefi la cuțite și 60 de oameni s-au luptat pentru ele. Fiecare grupă este formată din șapte persoane, însă trei locuri sunt deja ocupate de cuțitele de aur.

Cătălin Scărlătescu a mizat pe Dumitru Paul Tudosescu. Laurențiu Neamțu a fost alegerea lui Florin Dumitrescu. De asemenea, Nina Hariton a obținut cuțitul de aur din partea lui chef Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Emoții mari pentru concurenți. Doar 18 au trecut mai departe

„De regulă, aceste șase tunici pe care le dăm, nu au o ordine anume. Nu-l face pe prima tunică să fie mai importantă decât a treia”, a pus chef Florin Dumitrescu, care sezonul acesta a avut parte și de o surpriză de proporții, familia lui a venit în emisiune.

Astfel, echipa lui este formată din: Iustin Cîmpeanu, de care este sigur că va face echipă bună cu cuțitul de aur, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova și  Florin Borșaru.

ADVERTISEMENT

Pr de altă parte, Cătălin Scărlătescu și-a pus toată încrederea în acest sezon în Elena Ciot Monda, Lino Golden și Amalia Esa. George Popescu, Daniel Dragomir și AnaMaria Ijac au primit și ei câte o tunică.

Ultima echipă este cea a lui Sorin Bontea. El a decis să meargă mai departe în concurs cu Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu și George Borșaru.

ADVERTISEMENT

Cei care nu au reușit să treacă mai departe au plecat fie dezamăgiți, fie mândri că au ajuns până în această etapă. Chiar și așa, cu toții au primit aplauze. „Vă mulțumim foarte mult celor care nu ați fost strigați. Se pare că nu este sezonul acesta sezonul vostru”, le-a spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT