Life

Când începe ”Chefi fără limite” la Antena 1. Florin Dumitrescu: ”Culinar vorbind, m-a surprins”

Florin Dumitrescu, unul dintre jurații emisiunii „Chefi fără limite”, de la Antena 1, a făcut dezvăluiri despre primul sezon. Când începe show-ul moderat de Irina Fodor?
25.01.2022 | 12:34
Cand incepe Chefi fara limite la Antena 1 Florin Dumitrescu Culinar vorbind ma surprins
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei care le arată telespectatorilor un nou formal original de adventure- cooking show, cu probe speciale și concurenți pe măsură.

Emisiunea de la Antena 1 combină gătitul cu călătoriile și aventura, filmările având loc vara trecută, în zone spectaculoase din Grecia. Show-ul se va difuza pe post în primăvara lui 2022.

ADVERTISEMENT

Mai exact, emisiunea „Chefi fără limite” va avea premiera în februarie, pe Antena 1. Până atunci Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri despre acest prim sezon.

Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre Chefi fără limite. Când apare pe post

Florin Dumitrescu este recunoscut pentru stilul său de viață și pentru că faptul că de-a lungul anilor a recurs la mai multe diete pentru a slăbi, însă acum nu s-a putut abține.

ADVERTISEMENT

Celebrul chef de la Antena 1 a degustat multe dintre preparatele culinare tradiționale din Grecia, precizând că i-a rămas în amintire o prăjitură renumită.

Mai mult, vedeta a mărturisit că la filmările de la „Chefi fără limite” a descoperit cel mai bun desert mâncat vreodată. Bucătarul a realizat că elenii mănâncă simplu și cu gust.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, îndrăgostit de mâncarea din Grecia. Ce i-a plăcut

Florin Dumitrescu adoră dulciurile pe care le pregătește foarte des în restaurantul său, cât și în bucătăria de acasă, pentru soția și cele două fete ale lor.

„Culinar vorbind, Chefi fără limite m-a surprins prin multe feluri de mâncare de care nu am auzit, multe ingrediente pe care nu le cunoșteam, chiar și tehnici.

ADVERTISEMENT

Fiecare loc în care am ajuns a avut ceva special, un fel de mâncare specific, mai de-al locului. Eu sunt într-adevăr înnebunit după dulciuri, după deserturi.

Cel mai spectaculos desert pe care l-am mâncat, vă spun sincer, l-am găsit în Thessaloniki. A fost cel mai bun kataif gustat vreodată, în cea mai bună patiserie din zonă.

În zilele de tranzit, în care reușeam să ieșim în restaurante, să descoperim gusturi noi, mâncare bună, am realizat că grecii mănâncă simplu, foarte simplu. Și cu gust”, a dezvăluit Florin Dumitrescu despre emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT