ADVERTISEMENT
Life

Florin Dumitrescu, declarație de dragoste pentru soție. Au împlinit 8 ani de căsnicie. Cum arătau la cununie

Autor: Andreea Stanaringa | 08.05.2021 | 15:00
Florin Dumitrescu, declarație de dragoste pentru soție. Au împlinit 8 ani de căsnicie. Cum arătau la cununie
Florin Dumitrescu, declarație de dragoste pentru soție. Au împlinit 8 ani de căsnicie. Sursa foto: Facebook

Chef Florin Dumitrescu i-a făcut soției sale o declarație emoționantă de dragoste pe rețelele de socializare, cu ocazia aniversării de la nuntă. Cristina Sima s-a căsătorit cu juratul de la Antena 1 în urmă cu opt ani și au împreună două fetițe.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul bucătar își iubește foarte mult familia, lucru care se vede și din postările sale din mediul online. De data aceasta, Florin Dumitrescu i-am emoționat pe fani, după ce a scris un mesaj adresat partenerei sale de viață.

Juratul de la „Chefi la Cuțite” i-a scris partenerei sale o declarație impresionantă, trecând în revistă momentele speciale petrecute împăreună.

Florin Dumitrescu, declarație de dragoste pentru soție. Au împlinit 8 ani de căsnicie

Florin Dumitrescu a scris mesajul în dreptul unei forografii de la nuntă, iar cei doi nu s-au schimbat prea mult de atunci, după cum se poate observa.

ADVERTISEMENT

„8 ani de când suntem o familie oficial. Dar, ne știm de mai mult timp de atât, am putea spune chiar multe alte vieți înainte, cel puțin ăsta este sentimentul, iar familie am devenit de când ne-am cunoscut, cel puțin așa îmi place să cred.

8 ani de căsătorie civilă cu multe amintiri frumoase, multe aventuri trăite împreună, multe realizări împreună, multe trăiri împreună, iar dacă acest împreună nu și-ar fi revenit după fiecare discuție banală transformată într-o ceartă nu ar mai fi devenit atât de puternic.

Pentru că împreună chiar putem să mutăm munții din loc și tot ce contează este că dragostea, iubirea și dorința este, a fost și va fi ceea ce ne ține împreună! Cristina Dumitrescu la mulți ani împreună, te iubesc mult!”, i-a transmis chef Dumitrescu soției sale, Cristina, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fotografia și declarația specială de dragoste nu au trecut neobservate. Urmăritorii juratului de la Antena 1 i-au lăsat peste 26.000 de like-uri și mai bine de 4.500 de comentarii.

ADVERTISEMENT

„Felicitări pe mai departe tot asa sa o tineți/ La multi ani împreună! Și, indiferent ce vor aduce valurile vieții,sa rămâneți cei mai buni prieteni!/ Sunteți minunați! La mulți și binecuvântați ani!/ La mulți ani, sănătoși și frumoși, tot asa înainte, mana în mana sa aveți grija de cele doua floricele, ale voastre!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima s-au cunoscut în 2010 și s-au îndrăgostit imediat. În 2014 a urmat nunta și au împreună două fetițe, de care juratul este mândru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!