Life

Florin Dumitrescu, deranjat de atitudinea Brigittei de la Chefi la cuțite: ”A tot ținut-o pe a ei”

Florin Dumitrescu, enervat de comportamentul Brigittei, la Chefi la cuțite. Ce a declarat cheful în ultimul battle din emisiune.
23.11.2022 | 23:40
Florin Dumitrescu deranjat de atitudinea Brigittei de la Chefi la cutite A tot tinuto pe a ei
Florin Dumitrescu, enervat de comportamentul Brigittei, la Chefi la cuțite. Ce a declarat cheful. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 a răbufnit și s-a arătat deranjat de atitudinea uneia dintre concurentele din echipa sa. Vedeta s-a supărat după ce candidata a ignorat sfaturile și indicațiile pe care i le-a oferit în timpul probei.

Florin Dumitrescu, enervat de comportamentul Brigittei, la Chefi la cuțite. Ce a declarat cheful

Florin Dumitrescu a fost scos din minți de Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite. Cheful a izbucnit în clipa în care participanta de la Antena 1 a prăjit orezul, în loc să îl fiarbă, așa cum ar fi trebuit. În plus, nu a întrebat pe nimeni ce are de făcut.

ADVERTISEMENT

„Ea și-a luat singură inițiativa de a pune un singur orez la fiert. Nu a întrebat ce fel de orez și a ales unul prefiert. Pentru felul astă de mâncare, de curry, se alege orezul basmatic, nu te duci în orezul de pilaf.

Ea nici nu știa de orezul luat de la Bontea și l-am pus pe Manciu să-l acopere. Eu de el aveam nevoie”, aa spus Florin Dumitrescu, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Cheful a continuat să o certe pe participanta din echipa sa, despre care colegii declară că este o persoană „căpoasă” și încăpățânată care face numai ce vrea. Din păcate, acest lucru îi trage în jos și pe ceilalți candidați.

Raluca Todea a observat amănuntul care l-a scos din minți pe Florin Dumitrescu. Renumitul bucătar s-a arătat deranjat de atitudinea artistei care a colaborat cu rapperul Snoop Dogg, chiar și după ce proba s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

„Ai ales orezul care nu trebuie, de care nu am nevoie. După ce eu îi spun nu îl trage la tigaie, nu avem timp de așa ceva, avem alte chestii de făcut, hai să terminăm burgerii… Ea a tot ținut-o pe a ei!”, a completat vedeta.

Cum a reacționat Brigitta Gheorghe la Chefi la cuțite

Brigitta Gheorghe a izbucnit în plâns în ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite. Concurenta de la Antena 1 a subliniat că nu a făcut intenționat gestul respectiv, cheful aruncând la coșul de gunoi preparatul culinar.

ADVERTISEMENT

„A luat tigaia și a aruncat-o cu totul la gunoi și apoi a ținut un discurs din ăsta cum că eu nu-l ascult”, a zis participanta în testimoniale.

ADVERTISEMENT