Life

Chef Florin Dumitrescu, detalii din culisele Chefi fără limite: ”Ce facem noi se duce în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor”

Cu puțin timp înainte de marea premieră, Florin Dumitrescu oferă publicului larg detalii din culisele show-ului ”Chefi fără limite”. Vedeta vorbește despre o experiență pe care o compară cu punerea în scenă a unui film.
28.01.2022 | 15:05
Chef Florin Dumitrescu detalii din culisele Chefi fara limite Ce facem noi se duce in zona Stapanul Inelelor sau Urzeala Tronurilor
ADVERTISEMENT

Antena 1 anunță o nouă emisiune TV. Din februarie, trustul Intact aduce pe micul ecran show-ul de aventură și cooking ”Chefi fără limite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt personajele principale ale noii emisiunii, cei care vor combina pasiunea pentru gătit cu aventura și călătoriile. Astfel, telespectatorilor li se promite o emisiune gastronomică-spectacol, destinații de vis și situații și experiețe pline de adrenalină, suspans și amuzament.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, impresionat de anvergura show-ului ”Chefi fără limite”

Pe lângă toate acestea, impresionant, spune chef Florin Dumitrescu, este și ceea ce nu se vede la televizor. Vedeta de la Antena 1 a dat detalii din culisele show-ului.

Florin Dumitrescu compară acțiunea și dinamica a ceea ce duce la produsul final al show-ului cu o punere în scenă a unui film, precum ”Urzeala Tronurilor” sau ”Stăpânul inelelor”. Și asta pentru că, deși la TV apar doar Florin, Sorin, Cătălin și Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, de fapt, la întregul proiect lucrează mai bine de 200 de persoane.

ADVERTISEMENT

”În momentul în care trăiesc fiecare zi de filmare pe set îmi imaginez că ce facem noi aici se duce un pic într-o extremă de cinematografie de genul ”Stăpânul Inelelor” sau ”Urzeala Tronurilor”. Suntem în jur de 200 de oameni, dacă nu chiar mai mulți. Ceea ce facem noi aici este mult mai mult decât televiziune din punctul meu de vedere. Este o muncă imensă în spate. Sunt atât de multe lucruri de gândit, de pus cap la cap, de organizat, iar cine este în spatele acestei operațiuni este de-a dreptul incredibil! Cred că dacă aș învăța să organizez o producție de genul acesta aș fi un chef și mai bun”, a spus Florin Dumitrescu, conform unui comunicat emis de Antena 1.

”Suntem o armată de oameni”

Nu doar numărul de persoane ce lucrează la noul proiect marca Antena 1 este impresionant. Chef Florin Dumitrescu spune că ceea ce fac colegii săi, cei care nu se văd pe micul ecran, este un lucru uimitor.

ADVERTISEMENT

Rapiditatea prin care platoul de filmare este montat pe diferite insule elene, dibăcia, implicarea și punctualitatea oamenilor ce fac parte din grupa tehnică a proiectului, toate l-au făcut pe chef să-și dorească să se priceapă și el la asemenea lucruri. Fără acestea și fără oamenii din spatele camerelor de filmat, ei neputând aduce în fața admiratorilor un show de o asemenea anvergură.

”Ce mă fascinează dincolo de numărul de oameni este felul în care băieții de la tehnic montează platoul de cooking, toate cutiile pe care ei le au le organizează excelent pe transport, ca mai apoi să le asambleze din nou, într-o nouă locație. Noi suntem foarte liniștiți pentru că urcăm pe feribot, ajungem, avem o jumătate de zi liberă, dormim, descoperim un restaurant, două, însă ei de cum ajung încep să monteze platoul. Au o rapiditate în a-l monta și a-l demonta încât au ajuns să îl asambleze și să îl dezasambleze în aproximativ 3 ore! Suntem o armată de oameni și asta îmi dă senzația de un serial de mare succes”, a mai spus vedeta de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, puși în dificultate la Antena 1

Bucătăria echipată și cămara plină cu de toate nu mai există. La ”Chefi fără limite”, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele de care au nevoie, iar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor face același lucru. Cei trei chefi vor ieși de multe ori din bucătărie și se vor lupta unul împotriva celuilalt pentru a-și face echipa câștigătoare.

”Zilnic sunt trei misiuni diferite, cu trei echipe de filmare diferite, cu trei echipe de producători diferite, cu trei echipe de reporteri diferite. Apoi este echipa de reality care muncește foarte târziu în noapte și echipa de la bucătărie care se trezește foarte devreme dimineață, pentru că trebuie să pregătească toate alimentele de care avem nevoie să gătim. Este efectiv o demență! Noi trei suntem extenuați și noi nu cărăm nimic! Trebuie să fim doar în fața camerelor, partea cea mai ușoară din tot procesul”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT