Life

Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre Raluca Todea de la Chefi la cuțite: ”Am fost la un pas de marele premiu”

Florin Dumitrescu, detalii despre Raluca Todea de la Chefi la cuțite. Ce spune renumitul chef despre finalista de la Antena 1.
02.12.2022 | 12:34
Florin Dumitrescu dezvaluiri despre Raluca Todea de la Chefi la cutite Am fost la un pas de marele premiu
Florin Dumitrescu, detalii despre Raluca Todea de la Chefi la cuțite. Ce spune despre finalista sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre concurenta cu care a ajuns în marea finală a emisiunii culinare. Ce a declarat juratul de la Antena 1 după ce a fost la un pas de marele premiu, care a ajuns în posesia concurentei Florica Boboi.

Florin Dumitrescu, detalii despre Raluca Todea de la Chefi la cuțite. Ce spune despre finalista sa

Florin Dumitrescu este încântat că a intrat în marea finală de la Chefi la cuțite alături de Raluca Todea. Pe de altă parte, bucătarul susține că tânăra avea șanse să câștige dacă concurenții ar fi lăsat deoparte supărările de la bancul de lucru.

ADVERTISEMENT

Același lucru a fost observat și de internauți. Fanii finalistei au realizat că sabotajul colegilor a fost cel care nu a putut să o ducă mai aproape de trofeul show-ului culinar din acest sezon și suma de 30.000 de euro.

„Sunt fericit că Raluca a ajuns până în finală, a fost una dintre cele mai frumoase surprize ale acestui sezon. Am fost la un pas de marele premiu.

ADVERTISEMENT

Mi-aş fi dorit ca ai mei să fie mai organizați şi să nu pună în farfurii şi supărările de la bancul de lucru. Dar a fost o finală…la cuțite şi mai ascuțite, nu-i aşa? Felicitări, Raluca Todea!

Felicitări, câştigătorilor şi tuturor concurenților pentru această aventură nebună care a fost sezonul aniversar Chefi la cuțite”, este mesajul transmis de Florin Dumitrescu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Raluca Todea la postarea lui chef Florin Dumitrescu

Raluca Todea nu a trecut cu vederea postarea făcută de Florin Dumitrescu în social media. Finalista de la Chefi la cuțite i-a mulțumit juratului de la Antena 1, fiind conștientă că se putea descurca mult mai bine în ultima ediție.

„Da, clar puteam și mai bine, dar acum nu putem decât să fim mândrii că am fost toată echipa în finala sezonului 10 aniversar”, a scris fosta concurentă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cea care i-a ”încurcat” planurile participantei a fost Oxy pentru că nu a ținut cont de sfaturile chefilor și pentru că nu a respectat-o pe Raluca Todea în finală.

ADVERTISEMENT