Life

Florin Dumitrescu, emoționat după ultima ediție Chefi la Cuțite în care a apărut Nosfe: ”Îl prețuiesc cu adevărat”

Ediția de marți seară de la Chefi la Cuțite a fost una dintre cele mai emoționante de până acum. Nosfe a putut fi văzut pentru ultima oară pe micile ecrane.
09.11.2022 | 10:08
Florin Dumitrescu emotionat dupa ultima editie Chefi la Cutite in care a aparut Nosfe Il pretuiesc cu adevarat
Ultima apariție a lui Nosfe la Chefi la Cuțite l-a emoționat pe Florin Dumitrescu. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emoții mari la Chefi la Cuțite noaptea trecută. Ediția de marți seară i-a lăsat pe mulți cu un gol în suflet, iar cel mai afectat a fost chiar Florin Dumitrescu.

Nosfe, eliminat de la Chefi la Cuțite în ediția din 8 noiembrie

Nosfe, care s-a stins din viață în urmă cu aproape o lună de zile, a putut fi văzut pentru ultima oară în ediția Chefi la Cuțite de pe 8 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Din păcate, regretatul artist a gătit un preparat de doar patru puncte și a obținut cel mai mic punct dintre toți, motiv pentru care nu a putut să meargă mai departe.

Chiar și așa, lui Nosfe nu i-a părut rău. Artistul s-a bucurat pentru că a reușit să ajungă atât de departe și spunea că experiența a fost genială pentru el.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Nosfe mai dezvăluia și că nu merita să meargă mai departe.

”Nu meritam să merg mai departe, sunt conștient. Farfuria asta de azi nu cred. Experiența Chefi la cuțite mi s-a părut genială. Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam eu”, a declarat Nosfe la Chefi la Cuțite.

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant după ediția de marți de la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu a fost unul dintre cei mai afectați după moartea lui Nosfe, dar și după momentele difuzate ieri seară. Juratul de la Chefi la Cuțite a avut șansa să îl cunoască pe artist mai bine, acesta făcând parte din echipa sa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bucătarul a mai adăugat că îl prețuiește pe Nosfe ca om, în special pentru faptul că a reușit să vadă mai mult decât talentul muzical și dragostea pentru gastronomie.

”Timpul ăsta în concurs, ca parte din echipa mea, îl prețuiesc cu adevărat pentru că mi-a dat ocazia să te descopăr mai bine ca om, dincolo de talentul și pasiunea pentru muzică și gastronomie.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot.”, a scris chef Florin Dumitrescu, pe Facebook, după ce Nosfe a fost eliminat de la Chefi la Cuțite în ediția de noaptea trecută.

ADVERTISEMENT