Sporturi

Florin Dumitrescu face apel la fani. Juratul de la Chefi la cuțite are nevoie de susținere

23.12.2020 | 22:54
Florin Dumitrescu face apel la fani Juratul de la Chefi la cutite are nevoie de sustinere
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu are nevoie de susținere din partea fanilor, motiv pentru care a făcut apel la aceștia în legătură cu viitoarea achiziție pe care vrea să o facă. Se pare că soția lui nu vrea să-l lase să-și cumpere gadgetul dorit, așa că apelează la urmăritori. 

Juratul de la „Chefi la cuțite” este unul dintre cei mai apreciați chefi din România și a profesat încă din adolescență, iar acum este un soț și un tătic fericit, căsătorit cu frumoasa Cristina Sima Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi nu se pot pune de acord asupra următoarei achiziții a lui Florin Dumitrescu, care își dorește un nou laptop.

Florin Dumitrescu face apel la fani. Juratul de la Chefi la cuțite are nevoie de susținere

Florin Dumitrescu i-a amuzat pe fani cu ultima postare de pe Instagram, în care le cere disperat ajutorul. Juratul de la „Chefi la cuțite” își dorește un nou laptop de Crăciun, însă partenera lui de viață nu-l lasă să-și îndeplinească dorința.

ADVERTISEMENT

Din moment ce nu a primit undă verde de la soție, din moment ce are deja un laptop funcțional, Chef Dumitrescu a cerut ajutorul fanilor pentru a-l susține în „lupta” cu soția. Acesta a făcut haz de necaz și le-a mărturisit urmărtorilor ca își poate cumpăra laptopul, însă doarme pe preș dacă face asta.

Juratul de la Antena 1 este dispus să lupte până la capăt și nu se lasă până nu obține această „jucărie” performantă.

ADVERTISEMENT

„Procesor i9, placa video rtx 2080, 32gb ram, 2tb ssd.
Eu îl vreau, dar Zelda a zis că dorm pe preş dacă îl aduc acasă.
Întrebarea este : ce culoare de preş să îmi comand şi ce material este mai confortabil?
@cristinasimadumitrescu #wishlist #gaming #gadgets #rog #happywifehappylife
* acest post nu este o reclamă, nu promovează nici un produs, nu este o postare de tip ,’influencer’. Este mai degrabă o rugăminte să îmi luați apărarea când Zelda o să se transforme în zmeu şi o să mă facă tartar că visez la tâmpenia asta când deja am laptop care merge bine ?”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)

Postarea a strâns peste 4.000 de aprecieri și zeci de comentarii din partea fanilor, care sunt alături de el și îi iau apărarea. Aceștia i-au sugerat, în aceeași manieră amuzantă și ironică, cum să rezolve această situație dificilă.

ADVERTISEMENT

„@chefflorindumitrescu nu cred că ai ajuns până aici, să ceri și ajutorul comunității tale! ?‍♀️ Comandă un preș de 2m/1m, material pufos de circa 5 cm grosime, ca sa îți țină de cald ?”, i-a sugerat unul dintre internauți.

Nu a fost singurul comentariu în care fanii i-au sugerat ce fel de preș să-și cumpere: „@chefflorindumitrescu un covor de lana, peste care pui o cerga din lana, si apoi butonezi de pe noua achizitie”, a mai adăugat cineva.

Florin Dumitrescu și Cristina s-au cunoscut în 2010 la restaurantul la care lucra celebrul chef, iar de acolo a început povestea lor de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți din 2014 și au împreună două fetițe, Ava și Mia.

ADVERTISEMENT