Life

Florin Dumitrescu îi bate obrazul lui Pavel Gherghe, după ce a refuzat cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

23.03.2021 | 09:54
Florin Dumitrescu ii bate obrazul lui Pavel Gherghe dupa ce a refuzat cutitul de aur de la Catalin Scarlatescu
Florin Dumitrescu, reacție după ce Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu reacționează după ce Pavel Gherghe, unul dintre bucătarii concurenți la “Chefi la cuțite”, a înapoiat cuțitul de aur primit de la Cătălin Scărlătescu, motivând că-și dorește să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

Pavel Gherghe are așteptări mari de la participarea în competiția culinară difuzată de la Antena 1. Se vede în finală și își dorește să câștige marele premiu, motiv pentru care pare că și-a calculat fiecare pas făcut în emisiunea “Chefi la cuțite”, acolo unde i-a impresionat pe cei trei chefi – Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea – cu preparatul lui.

ADVERTISEMENT

Numai unul, însă, i-a oferit cuțitul de aur, și anume Cătălin Scărlătescu. Momentul nu l-a făcut pe Pavel Gherghe să fie în extaz, ba din contră. A devenit indecis și a mărturisit că își dorește să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu îi bate obrazul lui Pavel Gherghe: “Calul de dar nu se caută la dinți”

“Vreau la chef Sorin Bontea. Mi-am dorit mai mult la chef Sorin, pentru că lucrează pe tipul meu de bucătărie, îmi place mai mult de el ca și persoană, ca și om.”, a spus Pavel Gherghe, în emisiunea “Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Momentul de sinceritate a venit la pachet cu renunțarea la cuțitul de aur primit, pe care Cătălin Scărlătescu a hotărât să îl ofere unui alt concurent, care chiar își dorește să facă parte din echipa sa.

Situația fără precedent de la “Chefi la cuțite” l-a făcut să reacționeze și pe Florin Dumitrescu, care recunoaște că nu a privit cu ochi buni atitudinea lui Pavel Gherghe.


“Am stat o oră să scriu acest post. Inițial, era cu fotbalişti, după aia cu IT-işti, după aia cu trenuri, am scris şi cu ultimul metrou, sau cu taxiul ăla mai murdar, băi nene, până la urmă, fiind în pană de inspirație si deh, nu îmi iese compoziția, o zic direct: cuțitul de aur se acceptă chiar dacă ajungi în echipa lui Măciucă (glumă), pentru că tot în echipe eşti.

ADVERTISEMENT

Finala nu e a lui Bontea, Scărlătescu sau a mea, finala e a celui care are scris numele pe farfuria de aur. Cuțit de aur, farfurie de aur, amintiri frumoase, 30mii de euro, etc… dar, aia e…. democrația e democrație, iar … mă lungesc, noapte bună!

P. S. A mai închis şi la corectură, poate nici textul ăsta nu a ieşit aşa cum trebuie, poate îi lipsesc cartofii fondanți şi morcovii caramelizați.
Later edit: intră bine aici proverbul ăla ‘calul de dar nu se caută la dinți’ “, este mesajul transmis de Florin Dumitrescu, după ce, în ediția de luni a emisiunii “Chefi la cuțite”, unul dintre concurenți a rămas fără cuțitul de aur primit de la chef Cătălin Scărlătescu, pentru că a afirmat că își dorește să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT