Life

Florin Dumitrescu îi ia locul lui Cătălin Scărlătescu? Cum a fost surprins de către fani: “Puțin pufos…”

10.12.2020 | 23:14
Florin Dumitrescu ii ia locul lui Catalin Scarlatescu Cum a fost surprins de catre fani Putin pufos
Florin Dumitrescu îi ia locul lui Cătălin Scărlătescu? Cum a fost surprins de către fani: "Puțin pufos..."
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, chef Florin Dumitrescu a trecut prin schimbări fizice majore și se pare că a pierdut lupta cu kilogramele, lucru pe care l-au remarcat și fanii acestuia. 

După ce au observat modificările prin care a trecut corpul lui Florin Dumitrescu, fanii acestuia au lansat câteva ironii la adresa aspectului său fizic, conștienți că celebrul chef este o fire glumeață și nu s-ar supăra.

ADVERTISEMENT

De altfel, nu este de mirare că Florin Dumitrescu a pus câteva kilograme, de vreme ce jurații emisiunii Chefi la cuțite trebuie să guste diverse preparate în fiecare ediție.

Florin Dumitrescu, comparat cu Cătălin Scărlătescu

Schimbarea lui Florin Dumitrescu a fost imediat remarcată de fanii săi de pe rețelele de socializare. După ce au sesizat faptul că chef Dumitrescu s-a îngrășat, aceștia au postat diverse glume în mediul online pentru carismaticul bucătar.

ADVERTISEMENT

Dacă chef Cătălin Scărlătescu a fost lăudat și apreciat pentru faptul că a slăbit foarte mult într-un timp record, internauții au declarat că chef Dumitrescu este pe punctul de a-i lua locul colegului său.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)

„Daca o tinem asa peste 2 sezoane ii preiei porecla lui Scarlatescu😂😂😂”, ,,Puțin pufos Joia asta😬😊” sau ,,Ii iei locul lui Scărlătescu?”, reprezintă doar o parte a comentariilor de la postarea juratului.

ADVERTISEMENT

Sezonul 8 al emisiunii culinare difuzate pe Antena 1 a fost unul dintre cele mai vizionate sezoane ale reality show-ului. Plin de tensiune, de momente emoționante, dar și de fericire, competiția televizată le-a transmis telespectatorilor o mulțime de trăiri fără precedent.

Acum, competiția se apropie cu pași repezi de final, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură pentru a vedea cine este câștigătorul sezonului cu numărul 8. Concurenții din cele trei echipe ale chefilor se luptă din greu pentru a demonsta cine este cel mai bun bucătar și merită să plece acasă cu marele premiu.

ADVERTISEMENT