Life

Florin Dumitrescu, informații despre primul sezon Chefi fără limite. A dezvăluit primii concurenți

Florin Dumitrescu a oferit câteva detalii despre primul sezon al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.
09.11.2021 | 08:33
Florin Dumitrescu informatii despre primul sezon Chefi fara limite A dezvaluit primii concurenti
ADVERTISEMENT

Informațiile pe care le-a scos la iveală bucătarul au mare legătură cu echipa pe care o antrenează, pe meleagurile din Grecia, și care poartă banderolă albastră.

Celebrul bucătar se bucură de concurenții pe care se poate baza la orice probă, indiferent cât de grea ar fi, asta pentru că are oameni foarte puternici.

ADVERTISEMENT

Un colonel, un fermier, un cântăreț și un luptător K1 se numără printre cei care s-au alăturat echipei conduse de Florin Dumitrescu la „Chefi fără limite”.

Florin Dumitrescu, încântat de concurenții de la Chefi fără limite

Florin Dumitrescu este încântat de echipa pe care și-a format-o în Grecia și spune că se bazează pe concurenții care pot face față la orice provocare.

ADVERTISEMENT

Primul sezon „Chefi fără limite”, moderat de Irina Fodor, se anunță a fi unul incendiar, asta pentru că fiecare jurat în parte își dorește să câștige premiul cel mare.

„Echipa albastră care mă face pe mine să stau aici liniștit și să mă motivez de fiecare dată să trag din ce în ce mai tare.

ADVERTISEMENT

Dar în același timp îmi permit să fiu și dezamăgit de ei, să încerc să-i și motivez, o echipă albastră pestriță, care are parte de foarte multe piedici și multe, multe surprize. 

Eu în momentul în care m-am gândit la Chefi fără limite, m-am gândit la misiunile pe care le avem de făcut și mi-am ales oameni puternici, care să fie capabili să alerge, să facă lucruri pe lângă bucătărie.

ADVERTISEMENT

Pentru că pentru bucătărie sunt eu acolo lângă ei și îi pot ghida să gătim oricând, oricât, orice, oricum”, a declarat Florin Dumitrescu la „Jurnal de Chefi fără limite”, pentru a1.ro.

Pe ce concurenți se bazează Florin Dumitrescu la Chefi fără limite

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mai subliniat faptul că printre participanții din echipa albastră este și un bucătar profesional, dar cei care dau culoare sunt ceilalți pentru că vin din domenii diverse.

Vedeta vrea să demonstreze că aceștia își pot depăși limitele și pot ieși oricând din zona de confort, asta pentru că au foarte multe calități, dar mai ales echilibru.

„O să vedeți că avem un singur bucătar profesionist. În rest, majoritatea vin din domenii total diferite. Ceea ce îi pune la un loc pe cei din echipa albastră este ambiția, dorința de a-și depăși limitele, dorința de a deveni mai buni.

Puterea, forța fizică, capacitatea de efort fizic foarte ridicată. Și pe lângă toate astea chiar și puterea mentală: oameni foarte echilibrați”, a mai adăugat Florin Dumitrescu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT