Life

Florin Dumitrescu, mesaj pentru cei care cred că Chefi la cuțite este o emisiune regizată: “V-am mai explicat”

Florin Dumitrescu s-a ținut de cuvânt și a venit cu o explicație concretă în ceea ce privește finala emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. Celebrul bucătar are un mesaj important pentru cei care au spus că totul este regizat.
17.06.2021 | 23:04
Florin Dumitrescu mesaj pentru cei care cred ca Chefi la cutite este o emisiune regizata Vam mai explicat
ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 a încercat să le răspundă tuturor fanilor show-ului de gătit, după ce competiția a stârnit un val de controverse în mediul virtual. Vedeta s-a simțit nevoită să le arate internauților că totul este pe bune.

Aranjarea finalei Chefi la cuțite, în avantajul Narcisei Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu, iese din discuție după spusele lui Florin Dumitrescu. Cheful a ieșit la rampă și a spus adevărul despre emisiunea ce a ajuns la 9 sezoane.

ADVERTISEMENT

Bucătarul vrea să le deschidă oamenilor ochii și să le demonstreze că „Chefi la cuțite” nu este un show care nu are un scenariu, asta pentru că nu pot exista persoane care să mimeze bucuria sau alte emoții.

Florin Dumitrescu, totul despre finala Chefi la cuțite. A câștigat sau nu pe bune Narcisa Birjaru?

„V-am explicat, din punctul meu de vedere, în general lucrurile nu au cum să fie făcute așa cum ziceți voi, pe conspirații pentru că este imposibil de gestionat. 

ADVERTISEMENT

V-am mai spus-o și pe live în Instagram… și nu, nu a fost aranjată nicio finală. Sunt tot felul de chestii pe care, din păcate, atunci când pierde favoritul, da, ne supără, ne deranjează, înțeleg…”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu într-un vlog postat pe canalul său deYoutube.

Cheful este conștient că este mult mai ușor să judeci și să comentezi, mai ales atunci când ai un susținător și respectivul pierde. Bucătarul și-a spus punctul de vedere într-un mod elegant, repetând de multe ori că nu este nimic regizat.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu: ”Nu sunt de acord cu această poveste”

Totodată, Florin Dumitrescu a încercat să scoată în evidență faptul că persoana care pune mâna pe premiul de la Chefi la cuțite trebuie să muncească foarte mult pentru a-și duce la bun sfârșit visul, el venind cu povestea sa.

Concret, juratul de la Antena 1 muncește de la vârsta de 14 ani și a tras din greu pentru a ajunge în punctul în care este acum.

ADVERTISEMENT

„Eu am trăit momentele respective și credeți-mă, voi judecați foarte simplu lucrurile până că ați văzut aseară o chestie, ați început să judecați, să comentați lucrurile după cum credeți voi.

Nu știți ce a fost în sufletul lui Cătălin, al lui Ștefan sau al lui Florin. Noi aceste momente le-am trăit de mult, acum doar le-am retrăit, dar nu la aceeași intensitate ceea ce e bine cumva. 

Nu sunt de acord cu această poveste, că emisiunea Chefi la cuțite este regizată. V-am mai explicat-o de nu știu câte ori, v-am spus de mii de ori ce înseamnă să pui pe cineva să joace niște roluri”, a completat Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT