Life

Florin Dumitrescu, moment de excepție la Chefi la cuțite. I-a emoționat până la lacrimi pe concurenți

08.12.2020 | 23:24
Florin Dumitrescu moment de exceptie la Chefi la cutite Ia emotionat pana la lacrimi pe concurenti
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu le-a demonstrator tuturor că nu se pricepe doar la gătit, ci și la cântat. Cunoscutul chef i-a emoționat pe concurenți cu vocea lui, după ce a cântat la Chefi la cuțite.

Ultima ediție din sezonun 8 al emisiunii difuzate pe Antena 1 a fost marcată de multă tensiune, dar și de momente emoționante, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Se pare că talentul lui Florin Dumitrescu depășește granițele culinare. Acesta i-a făcut pe concurenți să uite pentru un moment de rivalitate și i-a încântat cu vocea sa.

Florin Dumitrescu a cântat și i-a emoționat până la lacrimi pe concurenți

Juratul de la Chefi la cuțite a reușit să îi impresioneze până la lacrimi pe concurenți cu talentul său și nimeni nu s-a gândit că vocea din difuzoare este chiar a lui Florin Dumitrescu și au avut parte de o surpriză de proporții.

ADVERTISEMENT

„Nu cred, ești nebun? Eu credeam că e Despot. Tare rău. Cum ar fi să fac o piesă cu chef Dumitrescu?”, a spus Kani.

„M-a surprins chef Florin la maxim, pe bune. Dar ce tari sunt versurile!”, a adăugat Roxana Blenche.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a interpretat o variantă actualizată a piesei ,,Praf de stele” de la Vița de Vie. Cântecul acestuia a reușit să îi detensioneze pe concurenți, dar a și provocat lacrimi. Cele trei echipe s-au îmbrățișat, iar concurenții s-au emoționat cu gândul că urmează ultimul battle pentru ei.

,,Dumitrescule, pe cuvântul meu de onoare. Lui Ștefan Bănică Jr. deja trebuie să îi fie frică, dacă începi și tu la Sala Palatului…”, a spus Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, concurenții au făcut mărturisiri despre parcursul lor în competiție, aducându-și aminte atât de momentele plăcute, cât și de momentele mai dificile din cadrul concursului.

,,Sunt niște emoții mișto. Este ceva senzațional cu care rar te întâlnești în viață”, a spus Cătălin Rizea, iubitul Addei.

,,Este un pachet de fericire, și cu bune, și cu rele”, a desclarat Roxana Blenche despre experiența Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT