Life

Florin Dumitrescu, moment tensionat la Chefi la cuțite. Bucătarul nu s-a mai putut abține

30.03.2021 | 22:07
Florin Dumitrescu moment tensionat la Chefi la cutite Bucatarul nu sa mai putut abtine
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a trecut printr-un moment tensionat în emisiunea culinară „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Celebrul bucătar nu s-a mai putut abține și a răbufnit, fără să țină cont de cum vor reacționa ceilalți doi jurați din show. 

Vedeta a avut o reacție surprinzătoare în ediția de marți, 30 martie 2021, chiar în timpul probei pentru amuleta cu numărul 15. Cheful a ales să prepare un desert, în timp ce Sorin Bontea a optat pentru Philly Cheesesteak, iar Cătălin Scărlătescu a gătit o musaca.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Florin Dumitrescu a fost urmărit de ghinion, desertul ”preferat al bucătarilor” – tarta de lămâie, dându-i mari dureri de cap. Juratul de la Antena 1 s-a confruntat cu un moment, care l-a făcut să-și iasă din minți și să reacționeze imediat la impus.

Florin Dumitrescu, dezamăgit total la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat în bucătărie

Florin Dumitrescu a format aluatul pentru tartă, l-a pus în forme, însă dintr-un moment de neatenție totul s-a transformat într-un coșmar. Forma pentru desert s-a dezechilibrat și multe dintre tartele bucătarului au ajuns pe jos.

ADVERTISEMENT

„Am înnebunit. În momentul în care mi-am văzut formele pe jos, m-am enervat!”, a spus juratul de la „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au amuzat copios de neplăcerea colegului lor, glumind că nu mănâncă tarte de pe jos, proba pentru amuletă fiind pe punctul de a fi pierdută de Dumitrescu. Avantajul înclina mai mult spre ceilalți doi jurați.

ADVERTISEMENT

„Îmi venea să sparg toată bucătăria”, a mai spus chef Florin Dumitrescu despre micul accident din bucătăria emisiunii culinare.

Cea de-a 15-a amuletă de la Chefi la cuțite îi oferă câștigătorului șansa de a salva un concurent din echipa sa, în cazul în care e eliminat, înlocuindu-l însă cu altul. Proba, care le-a lăsat libertate a fost jurizată de Jakob Hausmann, care nu a avut o sarcină deloc ușoară.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să critic pentru că sunt bucătar și eu și gătesc din pasiune. Nu poți face această meserie fără pasiune. Prin urmare e greu să critici”, a spus renumitul bucătar care a gustat din preparatele celor trei jurați de la Antena 1.

ADVERTISEMENT