Life

Florin Dumitrescu, promisiune specială pentru Naomi. Ce va face când artista se va căsători cu Florin Ristei

Florin Dumitrescu i-a făcut o promisiune specială lui Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei. Juratul de la Chefi la Cuțite nu mai poate de înapoi acum.
18.10.2022 | 16:14
Florin Dumitrescu promisiune speciala pentru Naomi Ce va face cand artista se va casatori cu Florin Ristei
Naomi Hedman a primit o promisiune specială din partea lui Florin Dumitrescu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o poveste de dragoste intensă. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un an de zile pe scena X Factor, iar de atunci nu s-au mai despărțit niciodată.

Promisiunea lui Chef Florin Dumitrescu pentru Naomi Hedman

Deși sunt momente în care sunt despărțiți perioade lungi de timp, Naomi Hedman și Florin Ristei reușesc să treacă și peste acest impediment și se înțeleg mai bine ca oricând.

ADVERTISEMENT

Acest lucru este confirmat și de participarea celor doi la super show-ul culinar de la Antena 1, Chefi la Cuțite. Cei doi iubiți au vrut să îi impresioneze noaptea trecută pe cei trei jurați, însă rezultatul nu a fost tocmai cel așteptat.

Drept dovadă, Naomi Hedman nu va mai participa la Chefi la Cuțite de acum, lucru care a deranjat-o destul de tare pe frumoasa iubită a lui Florin Ristei. ”Eram foarte supărată, când mi-au strigat numele… Dumnezeule! Nu acum!”, a declarat Naomi Hedman la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Pentru că Florin Dumitrescu a fost cel care a dat verdictul, bucătarul s-a simțit nevoit să facă și o promisiune pe care va fi nevoit să o respecte.

Mai exact, Chef Florin Dumitrescu i-a promis lui Naomi Hedman că va găti la nunta ei cu Florin Ristei. ”Așa cum i-am promis lui Florin, o să gătesc la nunta voastră. Gratis!”,a mai spus bucătarul.

ADVERTISEMENT

Când se vor căsători Florin Ristei și Naomi Hedman

Cel mai probabil va mai dura însă până cei doi se vor căsători. Deși au o relație destul de bine închegată, Florin Ristei povestea la un moment dat că nu se grăbește deloc cu planurile de nuntă.

Cei doi se simt foarte bine împreună, sunt logodiți de mult și singurul lucru care mai lipsește este petrecerea, spunea artistul, adăugând că evenimentul va avea loc când ambii parteneri vor fi pregătiți.

ADVERTISEMENT

”Noi ne-am logodit demult, dar petrecerea o să o facem când simțim!”, dezvăluia Florin Ristei la un moment dat.

ADVERTISEMENT