Life

Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look. Cum arată juratul Chefi la cuțite fără plete

24.02.2021 | 15:51
Florin Dumitrescu schimbare radicala de look Cum arata juratul Chefi la cutite fara plete
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a recurs la o schimbare radicală de look. Juratul emisiunii culinare „Chefi la cuțite” s-a tuns, imaginea în care apare cu pletele mult mai scurte făcând furori pe rețelele de socializare. 

Celebrul bucătar a reușit să-i surprindă pe internauți, care i-au lăsat foarte multe mesaje pe Instagram. Vedeta a vrut să le arate tuturor cum îi stă cu părul mai scurt, însă nu a renunțat definitiv la podoaba care l-a consacrat de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 a mărturisit și care sunt planurile sale pentru această zi, printre acestea numărându-se foarte multe activități casnice. Florin Dumitrescu nu a uitat nici de emisiunea unde este jurat, anunțând când se va difuza sezonul cu numărul 9.

Florin Dumitrescu s-a tuns. Cum arată acum juratul de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a declarat că la finalul săptămânii, duminică, 28 februarie, se va difuza prima ediție din sezonul acesta de la „Chefi la cuțite”, care va fi prezentat în continuare de Gina Pistol, însă blondina va avea un ajutor în persoana lui Speak.

ADVERTISEMENT

„M I E R C U R I. Proaspăt tuns, gata să mă iau la trântă cu ziua asta plină de activități casnice. Aspirator, mutat, update la joc, ascuns sub masă de lego neterminat, din astea ca de casă!

Kind reminder: duminică e prima ediție de @chefilacutite Also kind reminder: dacă pe 14 feb v-ați iubit în engleză, azi trebuie să vă iubiți în română!”, a scris Florin Dumitrescu pe contul de Instagram, în dreptul unei imagini.

ADVERTISEMENT

Mesajele și aprecierile internauților au fost în număr mare, însă au fost și persoane care nu au apreciat schimbarea de look a vedetei. Aceștia au fost de părere că s-a tuns prea scurt, scăpând prea mult mașina de tuns în pletele lungi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit în urmă cu ceva timp cum își găsește liniștea după orele petrecute la filmări și la restaurant. Florin Dumitrescu este mulțumit de tot ce are, familia venind ca o împlinire foarte mare pentru el.

ADVERTISEMENT

„Fericirea și succesul merg mână în mână, dar cel mai important este să știi să le calibrezi. Eu mă simt un om de succes și unul foarte fericit. Sunt mulțumit cu ceea ce am.

Îmi doresc să-mi cresc copiii în așa măsură încât peste zece ani sau douăzeci de ani… să-și aducă aminte cu drag de copilăria frumoasa pe care au avut-o”, a declarat cheful, potrivit ciao.ro.

ADVERTISEMENT