Life

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la cuțite! ”Din momentul ăsta, nu mai există pentru mine!”

24.11.2020 | 22:02
Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu la cutite Din momentul asta nu mai exista pentru mine
ADVERTISEMENT

Ultima ediție a emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” a fost plină de tensiune, iar rivalitatea a fost accentuată. Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu și-au aruncat vorbe grele și și-au declarat război în direct.

Concurenții celor trei chefi s-au aflat în fața unei alte provocări inedite și au fost nevoiți să facă platouri în stilul anilor 80-90, lucru care se pare că le-a dat mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, concurenții lui Florin Dumitrescu s-au descurcat de minune, iar, îndrăgitul chef, mândru de munca acestora, s-a dus la chef Cătălin Scărlătescu pentru a-i arăta platourile concurenților său, lucru care l-a enervat la culme pe acesta.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la cuțite! Ce s-a întâmplat între cei doi chefi: ”Nu mai există pentru mine”

Rivalitatea a atins cote alarmante între cei doi chefi ai renumitului show de televiziune. După ce Florin Dumitrescu a dorit să se laude în fața lui Chef Scărlătescu cu platourile concurenților săi, cel din urmă a răbufnit.

ADVERTISEMENT

”Oficial, din momentul ăsta, Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine!”, dezamăgit de reacția bunului său prieten, Cătălin Scărlătescu.

Ulterior, cei doi chefi au făcut pace și s-au împăcat, ca de obicei, dând uitării evenimentul anterior.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, detalii neștiute despre presupusa iubită

În cadrul unui interviu, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre presupusa lui iubită. Rezervat în privința declarațiilor despre viața personală, îndrăgitul chef a evitat să ofere un răspuns clar după ce a fost întrebat dacă are o parteneră de viață, mărturisind, însă, că a investit sentimente în fiecare relație pe care a avut-o de-a lungul timpului.

,,Păi dacă ştiţi că sunt discret, cum aş putea să vă răspund la întrebarea asta? (…) Am fost îndrăgostit cu adevărat de fiecare dată. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

ADVERTISEMENT