Life

Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din preparatul lui Cătălin Scărlătescu! ”Tu spui că habar nu avem”. Cum a reacționat cheful

Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din preparatul lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Iată care este motivul.
25.10.2022 | 00:32
Florin Dumitrescu si Sorin Bontea au refuzat sa guste din preparatul lui Catalin Scarlatescu Tu spui ca habar nu avem Cum a reactionat cheful
Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din preparatul lui Cătălin Scărlătescu! Foto Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Noi tensiuni la Chefi la cuțite, de această dată chiar între cei trei jurați și lideri de echipe. Iată de ce au refuzat Florin Dumitrescu și Sorin Bontea să guste din preparatul lui Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din mâncarea pregătită de Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din mâncarea gătită de chef Cătălin Scărlătescu și întreaga lui echipă. 

ADVERTISEMENT

Motivul a fost unul simplu, după cum au motivat cei doi jurați de la emisiunea Chef la cuțite.

Chef Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au explicat că afirmațiile lor nu sunt luate niciodată în considerare de chef Cătălin Scărlătescu și mereu sunt acuzați că minusurile pe care le văd în mâncare sunt unele personale și, mai mult decât atât, Cătălin Scărlătescu ar avea părerea că ei doi nu știu, de fapt, să gătească.

„Știi ce ai merita? Să nu îți gustăm din mâncare! De câteva ori îți gustăm din mâncare tu spui că habar nu avem despre mâncare și zici că avem ceva cu tine. Indiferent ce am spune!”, a spus Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

„Nu am vrut să gustăm, nici eu, nici Sorin. Nu mai gustăm dacă nu ne putem exprima”, a spus și chef Dumitrescu.

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu la gestul colegilor săi

După protestul celor doi chefi din faimoasa emisiunea de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu a făcut și el propriile declarații și a mărturisit că nu este deloc impresionat de această alianță formată de Cătălin Florin Dumitrescu și Sorin Bontea împotriva lui.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Cătălin Scărlătescu i-a acuzat că de nouă sezoane cei doi au făcut echipă împotriva lui.  Juratul nu a părut deloc afectat de gestul colegilor de platou, care nu au vrut să îi guste mâncarea.

„Eu sunt obișnuit, nouă sezoane până acum au fost doar amândoi împotriva mea. Băieți, băgați, că băiatul duce!”, a spus Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

În această ediție cele trei echipe au trebuit să pregătească rețete inspirate din bucătăria ucrainiană cu cea românească, iar cei care au trebuit să deguste farfuriile au fost refugiații proveniți din Ucraina, care au fugit din cauza războiului din această țară.

Chef Sorin Bontea a gătit un pui a la Kiev, Florin Dumitrescu a făcut colțunași, iar Cătălin Scărlătescu a pregătit un borș.

ADVERTISEMENT