Life

Fostul soț al Ralucăi Bădulescu s-a cuplat cu o vânzătoare de șosete. A dus-o în vacanță pe insula preferată a vedetei Kanal D

Florin Stamin, fostul partener al Ralucăi Bădulescu, și-a găsit fericirea în brațele unei antreprenoare care își câștigă existența, din ce știm până acum, din comercializarea de șosete.
04.08.2022 | 18:26
Fostul sot al Ralucai Badulescu sa cuplat cu o vanzatoare de sosete A duso in vacanta pe insula preferata a vedetei Kanal D
Fostul soț al Ralucăi Bădulescu s-a cuplat cu o tânără antreprenoare pe nume Irina
ADVERTISEMENT

Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu, și-a refăcut viața la două luni de la divorțul de jurata de la Bravo, ai stil.

Noua iubită a fostului soț al Ralucăi Bădulescu vinde șosete online pe câteva zeci de lei

FANATIK a aflat câteva lucruri interesante despre femeia care l-a cucerit pe ex-ul fashionistei. Irina Irimia, pe numele ei, este o antreprenoare care de curând și-a lansat o afacere într-o zonă cu care Florin a fost destul de obișnuit, dată fiind pasiunea Ralucăi Bădulescu pentru haine și accesorii.

ADVERTISEMENT

În cazul Irinei, nu vorbim despre vreo creatoare de modă recunoscută la nivel național, însă cert este, din informațiile verificate de FANATIK, faptul că femeia este pusă pe treabă și se străduiește destul de tare pentru business-ul ei.

Mai precis, în anul 2021 și-a deschis un magazin online unde vinde șosete! Pe site-ul noii partenere a lui Florin Stamin sunt afișate și modelele de șosete pe care le pune la dispoziție femeia. Cele mai ieftine pornesc de la 20 de lei, cele mai scumpe ajung până la 40 de lei. Prețurile sunt, așadar, destul de accesibile!

ADVERTISEMENT
Florin Stamin, noua iubită Irina Irimia și Vali Pungă, împreună în Ibiza. Foto: Instagram

Vali Pungă, Irina și Florin, vacanță în Ibiza

Florin a dus-o pe partenera sa în Ibiza, unul din locurile preferate de Raluca Bădulescu, în care a mers de nenumărate ori cu fostul ei soț.

Florin și Irina se afișează de ceva vreme pe rețelele de socializare. Ce este de-a dreptul interesant în această poveste este că în Ibiza, bărbatul s-a dus nu doar cu Irina. În vacanță a fost ”racolat” și un alt fost de-ai Ralucăi Bădulescu, celebrul model Vali Pungă.

ADVERTISEMENT

Practic, foștii vedetei de la Kanal D savurează din plin viața pe yacht-urile spaniole, în timp ce Raluca… Ei bine, nici ea nu pierde vremea!

Jurata de la Bravo, ai stil nu a stat cu mâinile-n sân în timpul scurs de la separare. Vedeta pasionată de peruci are și ea un iubit, destul de tinerel, care a absolvit anul trecut Facultatea de Medicină.

ADVERTISEMENT

Raluca a fost surpinsă de wowbiz.ro alături de Grigore-Rareș Gabriel, un tânăr destul de activ pe rețelele de socializare, unde oferă tot felul de sfaturi medicale. Tinerelul are și un canal de Youtube unde postează o serie de vloguri cu curiozități din lumea medicală, arătând lucrurile pe care le-a învățat pe parcursul facultății, și nu numai!

Iubitul Ralucăi Bădulescu face vloguri pe YouTube pe teme medicale. Foto: Youtube

Jurata de la Bravo, ai stil se iubește cu un tânăr medic și… vlogger!

E drept, Rareș nu are foarte mulți urmăritori pe Youtube (doar 646 de abonați), spre deosebire de afacerista cu care s-a cuplat Florin (peste 3.000 de aprecieri ale paginii sale de Instagram).

Rareș e ”bătut” și la numărul de urmăritori de pe Instagram, având aproape 2.000.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au anunțat în urmă cu două luni că au pus punct relației lor de iubire. Blondina a încheiat această poveste fără tam-tam și a preferat să abordeze cât mai discret acest moment al vieții sale.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră. Separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile. Suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună. Însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a sunat anunțul despărțirii, făcut de Raluca Bădulescu la finalul lunii mai.

ADVERTISEMENT