Fotbal intern

Florin Gardoș a fost trimis de Mangia la echipa a doua! ”Este o alegere tehnică”

24.10.2018 | 18:46
Florin Gardos a fost trimis de Mangia la echipa a doua Este o alegere tehnica

Fundașul echipei Universitatea Craiova, Florin Gardoș, a fost trimis de antrenorul Devis Mangia la echipa a doua, după ce a jucat doar în patru meciuri din actualul sezon al Ligii 1 Betano. Oltenii vor întâlni vineri, în deplasare, de la ora 21:00, formația Astra Giurgiu, în etapa cu numărul 13.

Florin Gardoș, în vârstă de 29 de ani, a fost repatriat de Universitatea Craiova în urmă cu un an, dar nu a reușit să prindă un loc de titular în Bănie. El nu a mai jucat în Liga 1 Betano de la meciul cu formația Concordia Chiajna din 20 august. Ultima partidă în care a jucat Gardoș a fost cea cu Sportul Snagov, scor 2-0, din 16-imile de finală ale Cupei României, în care a și marcat un gol.

Florin Gardoș îi salută pe fanii Universității Craiova la un meci de pe stadionul Ion Oblemenco
Florin Gardoș îi salută pe fanii Universității Craiova la un meci de pe stadionul Ion Oblemenco

Florin Gardoș a fost trimis de Mangia la echipa a doua: ”Am nevoie de alţi jucători”

”Nu sunt probleme de efectiv, nu sunt accidentaţi. Florin Gardoş în acest moment este out din echipă, am nevoie de alţi jucători, este o alegere tehnică. Nu ne-am certat, dar este decizia mea. Joacă Donkor şi Kelic, iar pe bancă a fost Tiago Ferreira. El face parte din lotul nostru, ca şi Răzvan Popa, care a revenit la prima echipă după două luni”, a declarat Devis Mangia întro conferință de presă după ce l-a trimis pe fundașul central la echipa a doua.

Referitor la jocul cu Astra Giurgiu, Devis Mangia a precizat că se teme de Azdren Llullaku și Denis Alibec: ”Un meci dificil cu o echipă bună în faza de apărare şi cu jucători foarte buni în tranziţie pozitivă. Astra are jucători de mare viteză şi buni. Alibec, Llullaku. Nu ştiu cine va fi în teren. Cred că trebuie să avem continuitate, asta este foarte important”.

Partida Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 13 a Ligii 1 Betano, se va disputa vineri, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită în format live video pe fanatik.ro.