Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș a identificat de unde vin problemele pentru Pintilii: “Nu este jucător de FCSB! Patronul a avut multă răbdare cu el”. Video exclusiv

Florin Gardoş, fostul fundaş al celor de la FCSB, consideră că Joyskim Dawa nu este jucător de FCSB şi patronul a avut foarte multă răbdare cu el.
01.02.2023 | 14:00
Florin Gardos a identificat de unde vin problemele pentru Pintilii Nu este jucator de FCSB Patronul a avut multa rabdare cu el Video exclusiv
Joyskim Dawa și Joonas Tamm, într-un duel în FCSB - Farul. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut în mod halucinant duelul cu Farul, scor 2-3. Roş-albaştrii au condus în minutul 90 cu 2-1, însă gafa lui Joyskim Dawa a întors soarta meciului. Fundaşul a fost eliminat, iar jucătorii lui Hagi au reuşit să întoarcă în minutele 95 şi 96.

Florin Gardoș a identificat de unde vin problemele pentru Pintilii: “Patronul a avut foarte multă răbdare cu el”

Fostul fundaş al celor de la FCSB, Florin Gardoş, l-a criticat pe Joyskim Dawa la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, spunând că fundaşul camerunez nu este de nivelul FCSB, la ce a arătat în acest sezon:

ADVERTISEMENT

“Dawa a greşit foarte mult sezonul acesta. A făcut multe penalty-uri. Patronul a avut foarte multă răbdare cu el. Nu este jucător de FCSB la forma pe care a arătat-o în acest sezon”, a spus Gardoş la FANATIK SUPERLIGA.

“A făcut acea gafă şi am spus că a fost inspirat măcar să facă fault”

Gardoş susţine că până la gol, cuplul de fundaşi Dawa-Tamm au reuşit să se achite de sarcini, însă după eliminare, simţea că apărarea este în degringoladă:

ADVERTISEMENT

“Nu au făcut un meci rău până la faza de roşu de la Dawa. Aia a fost greşeala cea mai mare. Au mai fost mici nesincronizări, dar au fost şi expuşi. S-au descurcat destul de bine pe parcursul meciului până la acea fază.

Au greşit amândoi, dar la Dawa s-a văzut mai rău pentru că era şi ultimul apărător. A făcut acea gafă şi am spus că a fost inspirat măcar, să facă acel fault în afara careului, chiar dacă a luat roşu. 

ADVERTISEMENT

“Am văzut cum se aşează la acea lovitură liberă, simţeam că este pericol”

Mă gândeam că nu se va da gol din acea lovitură liberă. Am zis că a făcut o prostie şi măcar a reparat-o cumva. Dar nu mă gândeam că va întoarce Farul. Nu pot să înţeleg cum nu se pot apăra la fazele fixe laterale. 

Au avut probleme mari în ultima vreme. Sunt convins că le lucrează la antrenamente. S-au pierdut ieri, în final. Fiind în tribună, am văzut cum se aşează la acea lovitură liberă, simţeam că este pericol”, a spus Florin Gardoş.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Farul Constanţa a urcat pe primul loc după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. Roş-albaştrii rămân cu 41 de puncte şi ies de pe podium.

ADVERTISEMENT