Fotbal intern

Florin Gardoș a povestit un moment uluitor din viața sa: „Am vrut să mă fac pompier!”

10.04.2020 | 11:16
Florin Gardos a povestit un moment uluitor din viata sa Am vrut sa ma fac pompier
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, fundașul central al Universității Craiova, a povestit un moment inedit din viața sa, în care a fost aproape să devină pompier, conform prosport.ro.

Florin Gardoș a povestit cum a fost aproape să devină pompier

Florin Gardoș a fost aproape de a deveni pompier, cu un an înainte să ajungă la Concordia Chiajna, formație alături de care a promovat în prima ligă: „A fost o perioadă după ce am terminat liceul, jucam în Liga 3, și nu mergeau lucrurile asa cum trebuia, nu vedeam nicio perspectivă.

ADVERTISEMENT

Cunoscând pe cineva la pompieri, pentru că toți cei care se lăsau de fotbal în Satu Mare se făceau pompieri, am zic să încerc și eu, pentru că nu era o problemă cu testele fizice pentru mine”.

„Am zis să mai stau un an să văd cum merge treaba și a fost bine. Am ajuns la Chiajna și am promovat”, a mai spus Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT
  • 31 de ani a împlinit Florin Gardoș pe 29 octombrie

Florin Gardoș i-a luat apărarea lui Alex Chipciu când a ales să meargă la CFR Cluj

Florin Gardoș i-a luat apărarea lui Alex Chipciu, fostul său coleg de la FCSB, atunci când a ales să meargă la CFR Cluj: „Dacă ne uităm cu toți cei care au revenit la FCSB…

Eu cred că îți asumi un mare risc dacă mergi acolo spre finalul carierei, depinzi de patron, care merge pe tineri. Îți riști cariera, dacă i se pune pata lui Becali, așa cum a fost în cazul lui Adrian Stoian”.

ADVERTISEMENT

„Acolo, la Cluj, sigur va avea liniște, CFR are jucători experimentați, merg bine în Europa și câștigă trofee”, a mai spus Florin Gardoș.

  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Florin Gardoș, conform transfermarkt.com