Fotbal intern

Florin Gardoș a răbufnit la finalul meciului pierdut cu FCSB, scor 0-2: „Se vor face speculații”

22.04.2021 | 23:58
Florin Gardos a rabufnit la finalul meciului pierdut cu FCSB scor 02 Se vor face speculatii
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Florin Gardoș a digerat greu înfrângerea cu FCSB, scor 0-2, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Este al doilea eșec al Academicii Clinceni, după cel din runda inaugurală, cu CFR Cluj.

Apărătorul de 32 de ani a evitat să facă vreo comparație referitoare la jocul principalelor candidate la titlu: ”Nu aș vrea să fac vreo comparație între CFR Cluj și FCSB pentru că se vor face speculații și mă deranjează foarte mult”, a spus fotbalistul, la finalul întâlnirii cu fosta lui echipă.

ADVERTISEMENT

Acesta a remarcat greșelile pe care el și colegii lui le-au făcut în jocul cu FCSB, care a înlesnit victoria trupei pregătite de Toni Petrea, grației dublei lui Florin Tănase.

Florin Gardoș le-a impus coechipierilor un obiectiv

Fundașul central al Academicii a spus că nu dezarmează, în ciuda celor două eșecuri din primele jocuri din play-off și chiar le-a impus coechipierilor un obiectiv.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine este un obiectiv locul 4. Ne-am dorit play-off-ul și este important să ne setăm un obiectiv, doar așa putem să ajungem undeva. Mai sunt multe puncte în joc, e un program infernal pentru toți, vedem ce va fi.

Sper să reușim să obținem ceva în următoarele doua meciuri, e important și pentru moralul nostru”, a punctat Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

Pentru Academica, urmează o deplasare lungă și grea la Botoșani

Aflată la doar al doilea sezon pe prima scenă a fotbalului românesc, Academica Clinceni a avut evoluții bune în sezonul regulat pe care l-a înceiat pe poziția a cincea.

Însă, în partidele din faza play-off ilfovenii au dezamăgit. Nu au înscris nici un gol și au încasat 5. Gardoș a menționat că și absența antrenorului Ilie Poenaru, aflat în izolare după ce s-a infectat cu Covid, a destabilizat moralul coechipierilor lui.

ADVERTISEMENT

Etapa viitoare, Academica Clinceni va evolua în deplasare, duminică, la Botoșani. Nici moldovenii nu au început mai bine play-off-ul, dar au un ascendent moral după remiza cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT