Fotbal intern

Florin Gardoş a semnat un nou contract cu Craiova. Ce clauză are fundaşul

04.06.2018 | 14:13
Florin Gardos a semnat un nou contract cu Craiova Ce clauza are fundasul

Florin Gardoş a semnat un nou contract cu CS Universitatea Craiova, după ce fundaşul în vârstă de 29 de ani şi-a încheiat în această vară înţelegerea cu Southampton. Astfel, internaţionalul român a semnat cu gruparea din Bănie din postura de jucător liber.

Conform sport.ro, Florin Gardoş a semnat un contract valabil pe două sezoane. Mai mult, oficialii de la CS Universitatea Craiova au dorit ca din noua înţelegere să nu lipsească şi o clauză de reziliere care a fost stabilită de olteni la 250.000 de euro.

Florin Gardoş a semnat un nou contract cu CS U Craiova, după ce a jucat în trei meciuri pentru olteni

Florin Gardoş a fost cedat sub formă de împrumut de Southampton la CS Universitatea Craiova în luna februarie a anului 2018, iar fundaşul român a jucat sub comanda lui Devis Mangia în trei partide (Craiova – Viitorul 3-3, Craiova – Iaşi 4-1, Craiova – CFR Cluj 0-0).

Pe parcursul carierei, Florin Gardoş a evoluat la Someşul Satu Mare, Concordia Chiajna, Steaua, Southampton şi CS Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a vândut în Premier League în august 2014, atunci când a încasat în schimbul fundaşului 6.800.000 de euro.