Fotbal intern

Florin Gardoș, cu nasul rupt la finalul partidei Dinamo-Poli Iași: „Sper că nu a vrut”. Foto

04.02.2019 | 22:43
Florin Gardos cu nasul rupt la finalul partidei DinamoPoli Iasi Sper ca nu a vrut Foto

Dinamo a învins la primul meci din 2019 pe Poli Iași, scor 3-0, în etapa a 22-a a Ligii 1 Betano. Un moment tensionat s-a petrecut în prima repriză a meciului din Ștefan cel Mare, când Florin Gardoș a fost lovit în figură de Ricardo Grigore la un corner al echipei moldovene.

Florin Gardoș a avut nevoie de numeroase îngrijiri medicale pe marginea terenului. Antrenorul lui Poli Iași, Flavius Stoican, a avut o altercație cu arbitrul partidei, Horațiu Feșnic. Stoican i-a cerut oficialului un cartonaș roșu pentru fundașul lui Dinamo, dar a fost amenințat că va fi trimis în tribune dacă mai protestează. La pauza meciului, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a spus că ar fi trebuit să se acorde penalty și cartonaș roșu pentru tânărul fotbalist al lui Dinamo.

Florin Gardoș, nasul rupt în Dinamo – Poli Iași

La finalul meciului, Ricardo Grigore și-a cerut iertare și a spus că nu l-a lovit intenționat: „Nu am simțit dacă l-am atins, îmi cer scuze, nu am vrut, nu a fost cu intenție”, a spus tânărul fotbalist al lui Dinamo, la sfârșitul meciului. În replică, Florin Gardoș a răspuns: „Eu sper că nu a vrut, am sărit la cap și m-am trezit cu un cot în nas. Apreciez că și-a cerut scuze, sper să nu fie rupt”, a spus fostul internațional român, care s-a prezentat la interviuri cu un bandaj pe nas și cu ochii vineți!

Florin Gardoș cu nasul spart, la finalul partidei Dinamo - Poli Iași
Florin Gardoș cu nasul spart, la finalul partidei Dinamo – Poli Iași

Florin Gardoș a ajuns la Poli Iași prin transferul în care Andrei Cristea a fost semnat de Universitatea Craiova. Fostul fundaș central al FCSB și Southampton se află sub formă de împrumut la ieșeni, unde încearcă să își relanseze cariera. Etapa viitoare, Poli Iași va întâlni pe teren propriu pe cei de la Gaz Metan Mediaș, într-o partidă care contează pentru runda a 23-a din Liga 1 Betano.