Sport

Florin Gardoş a ironizat-o pe Dana Budeanu, pe Tik Tok! “Îmi cer scuze 🙂” Video

Florin Gardoș se distrează pe cinste în vacanță. Filmulețul în care o ironizează pe Dana Budeanu face furori pe Tik Tok: „Îmi cer scuze”, a transmis, vizibil amuzat, fundașul Academicii Clinceni.
22.12.2021 | 14:31
Florin Gardos a ironizato pe Dana Budeanu pe Tik Tok Imi cer scuze  Video
Florin Gardoș o ironizează pe Dana Budeanu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După 21 de etape, Academica Clinceni ocupă ultima poziție în Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 11 puncte acumulate din 63 posibile și este măcinată în continuare de probleme financiare. În ciuda acestei situații, unul dintre veteranii echipei găsește puterea să zâmbească.

Florin Gardoș, viral pe Tik Tok. Cum a ironizat-o pe Dana Budeanu

Aflat în vacanță, Florin Gardoș își binedispune prietenii din mediul online. Și nu oricum, ci printr-o postare în care ironizează discursul dur al Danei Budeanu la adresa „meltenilor” care obișnuiesc să se fotografieze la grătar.

ADVERTISEMENT
@floringardosImi cer scuze D-na Dana 🤭 #tbone #steak #steaktiktok #blackangus♬ sunet original – BELLA 🤍

Toți meltenii se pozează lângă grătar, cu micii pe grătar și cum fac ei ceafă. Ce aveți, bă băiatule? Ce e, mă, aia? Cum să te pozezi, mă, cu grătarul, bă băiatule?

Cum să te pozezi făcând grătar? Cum? Ce ne arăți? Că ai mâncare? Am mâncare, am burta plină… E OK.

ADVERTISEMENT

Care e semnificația acestor poze de țărani cocliți? Cum face el grătar, ce mișto e cu fumul ăla”, spune criticul de modă, în clipul publicat de fundașul ilfovenilor pe Tik Tok. Ca ironia să fie completă, acesta a atașat și un scurt mesaj: „Îmi cer scuze, doamna Dana🤭”.

Nu și-a mai primit salariul de patru luni: „Mi-e greu să mai vin la fotbal”

Până să intre în vacanță, Florin Gardoș a evidențiat problemele cu care se confruntă Academica Clinceni și a lăsat de înțeles că se gândește foarte serios să agațe ghetele în cui. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Olimpia Satu Mare, Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova și Politehnica Iași.

ADVERTISEMENT

Am arătat destul de rău azi, nu cred că meritam mai mult de un egal. Nu am fost concentraţi până la final. Nici Chindia nu mi s-a părut că ar fi făcut un joc extraordinar.

E foarte dificil şi nu m-aş fi gândit niciodată în vară că vom ajunge în situaţia asta, dar aşa se întâmplă dacă lucrurile nu sunt în ordine. Cred că echipa asta nu e echipă de ultimul loc, dar trebuie schimbat ceva aici.

ADVERTISEMENT

 În continuare sunt 4 luni restanţe la salarii, dar am avut nişte bonusuri şi au fost bune şi alea, mai ales că am reuşit să facem nişte puncte. Și cel puţin ceva bani de sărbători vor fi.

Nu am avut nicio satisfacţie sezonul ăsta. Dacă nu am nicio plăcere, mi-e greu să mai vin la fotbal. Nu am de ce să mai vin. Noi suntem oarecum la mijloc.

Domnul Chirilă îşi doreşte în continuare să lucreze cu noi, noi suntem zi de zi acum cu un alt antrenor. Noi, jucătorii, am căzut cumva la mijloc”, a explicat fundașul ilfovenilor, imediat după fluierul final al meciului pierdut, 0-1, în fața Chindiei.

ADVERTISEMENT